Vintage bordo haljina s potpisom Muglera i elegantna punđa: Hailey Bieber zna kako uvijek izgledati odlično

Uoči svog 27. rođendana 22. studenog, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s kojom je započela svoj ‘rođendanski tjedan’, a haljina koju je odabrala posebno je oduševila mnoge.
Vidi originalni članak

Hailey Bieber poznata je po svom trendi stilu i odvažnim izdanjima, a drugačije nije bilo ni kada je zadivila u vinatge crvenoj kombinaciji. Uoči svog 27. rođendana 22. studenog, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s kojom je započela svoj ‘rođendanski tjedan’, a haljina koju je odabrala posebno je oduševila mnoge.

Haljina je arhivski broj izvučen iz modne kolekcije za jesen/zimu 1998. Thierryja Muglera, čiji je izvor Tab Vintage. Iako se Mugler osvrnuo na slavu svojih dizajna iz kasnih 90-ih kada je stvarao suvremeni izgled, Hailey je izgled bio iteracija originalne verzije crne haljina koja je poslana niz pistu. Stilizirana zlatnim obručima i pozlaćenim satom, haljina je u potpunosti zasjala.

Kosu je stilizirala u elegantnu punđu, uz dva pramena koji su bili pušteni i uokviravali joj lice. Šminka je bila minimalistička uz smeđe sjenilo na očima i chic smeđi nude ruž na usnama, idealan za hladnije mjesece.

Novu Diva Style pronađite na kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate Middleton savršeno nosi 'ružni božićni džemper' na potpuno chic način
Klasika s pomakom joj tako dobro pristaje: Zgodna Eva oduševila nas je simpatičnošću i smislom za modu
Vlasnik TOP niche parfumerije, Borut Mihalić: 'Ljudi zapravo često ne znaju pričati o parfemima'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".