Vinkovčanka fantastičnog stila u centru Pariza: 'Volim cipele koje su drugačije i upečatljive'

Bila je zvijezda naslovnice Diva magazina, nekoliko puta u našoj street style rubrici, a Goran Čižmešija sad ju je fotografirao u Parizu
Vidi originalni članak

Naš je Goran Čižmešija protekli tjedan proveo u Parizu, a osim sjajnih kombinacija za vrijeme Tjedna mode, "ulovio" je i jedno poznato lice, Vinkovčanku Josipu Dragun. Josipa je bila zvijezda naslovnice našeg magazina, a nekoliko mu je puta pozirala i u centru Zagreba.

- Odlučila sam se za ovu kombinaciju jer mi se činila dovoljno ležerna, a opet dovoljno efektna za odlazak na večeru - kaže Josipa koja radi kao segment specijalist u biotehnologiji za Francusku, Italiju, Španjolsku, Portugal Mađarsku i Hrvatsku. 

- Inače sam team gold pa, čak i kad nosim srebrni nakit, nastojim ga kombinirati sa zlatnim. Zlatni mi tonovi nekako bolje pristaju od srebrnih. Kad su u pitanju cipele, volim one koje su drugačije i upečatljive - kaže. Osvrnula se i na upečatljivu bijelu košulju, pravi statement komad zahvaljujući volanima.

- Bijela košulja uvijek je ona sigurna opcija kada ne znam što odjenuti. Inače nosim klasične bijele košulje i takvih imam najviše u ormaru, ali ovu obožavam jer podigne i najjednostavniji outfit. Traperice nosim najčešće i uvijek mislim da mi nedostaje samo još jedan par u ormaru, a na kraju se uvijek vrtim oko dva-tri modela - zaključila je Josipa. 

Josipa je ranije za Divu ispričala kako se nikada nije trudila spajati nespojivo jer to jednostavno nije ona.

- Ne pratim slijepo trendove i uvijek se držim onoga da je manje više. Kada su zlatna pravila šopinga u pitanju, prvo pravilo kojega se držim jest da je jednostavnije uvijek modernije. Biram kvalitetniju odjeću koja će preživjeti više sezona i izbjegavam umjetne materijale. Ne kupujem komade odjeće samo zato sto su na sniženju i zato što ću ih možda jednom obući. Kupujem tako da jedan komad odjeće nadopunjuje drugi i da se lako kombinira s onim što već imam u ormaru - rekla je modno osviještena Josipa jednom prilikom za Divu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Leyla Hajrović u tri besprijekorna stajlinga: 'Obožavam kapute. Svaka žena mora imati u ormaru jedan fini kaput'

Ako razmišljate o kupnji novih cipela, inspirirajte se modelom kakvog nosi Veljača, totalni su hit

Naučite oprati kosu kod kuće na način da ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".