Viktorija Rađa prezgodna je i zakopčana "do grla" - koja joj kombinacija bolje stoji?

Jedno je sigurno: zna kako nositi trendove za nadolazeću hladnu sezonu
Vidi originalni članak

U stilski besprijekornom interijeru novootvorene Pinko trgovine u Splitu, brojni posjetitelji razgledali su jesensko-zimsku kolekciju jednog od najpoznatijih talijanskih brendova za žene i uvjerili se kako je riječ o odjeći i modnim dodacima koji savršeno prate suvremenu, modernu ženu u svim životnim prigodama omogućujući joj da se u svakoj prilici osjeća lijepo i ugodno.

Tako su brojni poklonici imali priliku vidjeti Pinko novitete koji su danas, u svijetu mode, sinonim za izvrsnost, a među njima je bila i Viktorija Rađa.

Uvijek besprijekorna Viktorija ovog je puta isprobala dvije stilski sasvim različite jakne, a obje joj izvrsno pristaju. Prva je "puf" jakna u crveno-plavo-bijeloj kombinaciji koja je kao stvorena za sportska izdanja.  

Druga je elegantna tamno-zelena bunda s plavim detaljem na kragni koju je Viktorija odlično kombinirala uz ljubičastu torbicu s PINKO torbicom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".