Vijest koja je mnoge razveselila: Danas H&M na Cvjetnom ponovno otvara svoja vrata

Nakon Rijeke, otvara se i H&M poslovnica u centru Zagreba, a shopping je moguć uz propisane mjere sigurnosti i higijene
Vidi originalni članak

Na službenoj Facebook stranici, H&M je objavio obavijest kako se danas otvara i trgovina na Cvjetnom u Zagrebu. Prva poslovnica koja je otvorena s popuštanjem mjera bila je ona u Rijeci, a na društvenim mrežama potom je najavljeno i otvaranje poslovnice na Cvjetnom trgu. Radno vrijeme H&M trgovine bit će od 10 do 20 h, od ponedjeljka do petka. 

Na naš upit kako izgleda shopping u trenutačnoj situaciji, iz H&M-a su nam odgovorili:

- Sigurnost osoblja i kupaca naš je najveći prioritet. Prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i u skladu s internim standardima osigurali smo sve potrebne preventivne mjere poput dezinfekcijskih sredstava za kupce na ulazu u trgovinu, informacija za kupce o držanju predloženog razmaka, kontroliranja dozvoljenog broja kupaca u trgovini, isprobavanja odjeće kod kuće i sl. kako bi ograničili širenje virusa. Osim toga, cijelo je naše osoblje informirano o važnosti poštivanja međunarodnih SOS preventivnih zdravstvenih mjera. Naši su kupci s veseljem dočekali ponovno otvaranje H&M trgovine u Rijeci i obavljali sigurnu kupovinu pridržavajući se svih datih uputa. Pomno pratimo Vladine smjernice u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo otvoriti vrata i ugostiti kupce u svim H&M trgovinama.

Ako razmišljate u novitetima u ormaru, ubacite nešto točkasto. U galeriji smo izdvojili najbolje komade:

FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 119 kn FOTO: Stradivarius 119 kn FOTO: Bershka 74,90 kn FOTO: Bershka 299 kn FOTO: Bershka 249 kn FOTO: Bershka 139 kn FOTO: Bershka 39 kn FOTO: Bershka 299 kn FOTO: Bershka 149 kn FOTO: Bershka 139 kn FOTO: Bershka 139 kn FOTO: Bershka 74,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".