Vidjeli smo kakve potkošulje nose zastupnici pa pitali savjetnicu koji je model najbolji, a što je ipak staromodno

Zavirili smo u ponudu domaćih i stranih web shopova te pronašli modele okruglih i V izreza od 49,90 kn naviše
Vidi originalni članak

Prilikom cijepljenja ministara, raspravljalo se i o odabiru potkošulja. Kada su na red došli saborski zastupnici, također smo imali prilike vidjeti kojekakve modele, iako postoje jasna pravila kakvo donje rublje odabrati kad je u pitanju poslovno odijevanje.

Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, u svojem je objašnjenju kratka i jasna jer su pravila vrlo jednostavna.

- Ispod košulje nosi se tanka majica kratkih rukava. Ona treba biti uska i pratiti tijelo te je napravljena od rastezljive tkanine. Spada u sferu donjeg rublja. Za one koji vole otkopčati koji gornji gumb na košulji, idealne su majice s V ovratnikom, dok su košulje oblog-ovratnika dobar odabir za zakopčane košulje - pojasnila je Prpić Znaor i dodala kako su potkošulje s naramenicama staromodne. I dalje ih, naravno, možemo vidjeti, no tvrdi kako to moderni muškarci, koji drže do sebe, ne nose.

Što se tiče odabira boja, ne treba filozofirati, već se držati "provjerenih": bijela, crna ili siva najbolji su izbor. Ispod svjetlih košulja ide bijela potkošulja, a ispod tamnijih - crna. 

Gdje kupiti potkošulju koja će se dobro uklopiti u poslovno odijevanje i ispod košulje?

Domaći brend Galeb ima širok izbor potkošulja, kako onih s naramenicama, tako i modela s rukavima. Cijene se kreću između 49,90 kn, koliko je potrebno izdvojiti za bijelu, pamučnu potkošulju nešto šireg okruglog izreza, pa do 109,90 kn, koliko košta klasična potkošulja kratkih rukava. Napravljena je od mikromodala i elastana, a u ponudi su modeli u crnoj i u bijeloj boji.

Tu su još i modeli po cijeni od 69,90 kn, odnosno 79,90 kn koji imaju nešto duže rukave, a međusobno se razlikuju po sastavu. Svi modeli prate liniju tijela, a model od 69,90 kn dolazi u pamučnoj verziji i tri različite sive boje. Deset kuna skuplji model napravljen je od likre i pamuka, a dostupne su tri varijante, bijela, tamnoplava i crna. 

Potkošulje s rukavima koje prate liniju tijela dostupne su i u Galileu. a trenutačno se nalaze i na sniženju pa i crna i bijela verzija koštaju 90,30 kn, umjesto dosadašnjih 129 kn. Modeli iz Galilea imaju okrugli ovratnik, a napravljeni su od pamuka s malim udjelom elastana, za kojeg kažu da daje osjećaj ugode prilikom nošenja.

Na web shopu About You pronašli smo širok izbor potkošulja, različitih cjenovnih rangova, a neki brendovi nude i mogućnost kupnje više potkošulja u jednom pakiranju, što može biti isplativija verzija. Ako preferirate klasičan odabir, tu su modeli brenda Calvin Klein Underwear, čija je cijena 262 kn, a dolaze u crnoj i bijeloj verziji. Napravljene su od pamuka, imaju okrugli izrez te regular fit kroj.

Brend JBS of Denmark, također na About You, u ponudi ima modele s okruglim i V izrezom, a njihova je cijena 299 kn. Napravljene su od jerseya, odnosno materijala koji kombinira vunu, pamuk i sintetičke vlakna, a imaju normalan kroj. 

Po istoj cijeni od 299 kn, potkošulje, ali dvije u pakiranju, nudi i brend Hugo Boss na web shopu About You. Potkošulje imaju V izrez, napravljene su od pamuka, uz mali udio elastana, a od boja je dostupna isključivo antracit siva. 

Pakiranje od dvije potkošulje, i to po istoj cijeni, nudi i brend Schiesser, a istog su sastava kao i Bossove - naprvljene su od pamuka i elastana, no razlikuju se u boji i izrezu. Schiesser nudi modele u bijeloj boji s okruglim izrezom. 

Potkošulje u pakiranju od 2 ili 3 modela imaju i brendovi Superdry te Lyle & Scott. Brend Lyle & Scott po cijeni od 299 kn nudi tri potkošulje u kompletu, u crnoj, bijeloj i sivoj boji. Potkošulje imaju okrugli izrez, prate liniju tijela te su napravljene od pamuka s malim udjelom elastana. 

Superdry potkošulje trenutačno se nalaze na sniženju pa je za komplet dvije potkošulje potrebno izdvojiti 222 kn, umjesto dosadašnjih 299 kn. Modeli dolaze u dvije boje, baby plavoj i sivoj, imaju okrugli izrez, a kad je riječ o sastavu, napravljene su od 96% pamuka i 4% elastana. 

Klasične muške potkošulje, po cijeni od 59,90 kn, pronašli smo i u Mani. Radi se o modelima u crnoj i u bijeloj boji, od pamuka s malim udjelom elastana. Svaki model prati liniju tijela i ima okrugli izrez. 

Olja Vori i mama Mirjana prave su zvijezde špice: Njihove će vas zimske kombinacije osvojiti na prvu
Divan prizor sa zagrebačke špice: Super odjevena mama s cool klincima uljepšat će vam dan
Dečki, biste li nosili bundu kakvu nosi brend menadžer sa špice? On zna kako je isfurati, a šeširi su mu zaštitni znak
'Rekla sam redatelju da ne mislim spavati s njim pa mi je odgovorio da sam si zabetonirala karijeru u cijeloj regiji'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".