Vidimo li duplo?

Obožavamo modne blizanke osobito kada je riječ o povoljnoj verziji skupe haljine o kojoj maštamo već mjesecima!
Vidi originalni članak

Bijela čipkana haljina kao stvorena je za ljeto. Ona je ta savršena ljetna uniforma koja će na preplanuli ljetni ten i tijelo okupano suncem i šljokicama stajati besprijekorno. Self Portrait haljine posljednih su mjeseci apsolutni hit. Proljetni must have bila je midi čipkana haljina u nježnim pastelnim bojama a čini nam se kako će ju ovog ljeta zamijeniti bijela mini verzija koju krase seksi prorez na leđima! No kako to često i biva, cijena ove haljine je paprenih 260 funti no mi smo pronašli njezinu modnu blizanku za koju ćete izdvojiti samo dijelić te cifre!

Romantična bijela također čipkana haljina koštat će vas 40 funti a potpisuje ju New Look. Svoj primjerak zgrabite na online destinaciji Asos!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".