Victoria's Secret obogatio red modela

U ovu priču glamura, sjaja, svjetski poznatog donjeg rublja i fantastičnih revija uklopilo se novo lice prelijepe američke djevojke. Saznajte o kome je riječ.
Vidi originalni članak

Njezino ime je Martha Hunt, ima 26 godina, a 2015. godine postala je novo zaštitno lice mega brenda Victoria's Secreta. Na zadnjoj reviji objavljena su imena novih anđela, a Martha je jedna od zadnjih koja im se pridružila. Dobra prijateljica Taylor Swift nosila je više od 180 modnih revija za Chanel, Miu Miu, Oscara de la Rentu, Pradu, Ralpha Laurena i mnogih drugih, tako da ni ne sumnjamo kako Victoria's Secret neće biti očaran njome. Deset novih djevojaka među kojima je i Martha snimile su kampanju novog Body by Victoria grudnjaka čime su proslavile ulazak u ekskluzivni klub modela. Ove djevojke zbilja imaju razlog za slavlje pošto godišnje na audicije dođe tisuće i tisuće djevojaka u nadi da će se njihov san ostvariti jer kada jednom uđete u ovu obitelj sva vrata su vam otvorena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".