Victoria i David Beckham zabljesnuli na novogodišnjoj noći: Ona u chic haljini, on u klasičnom odijelu

Victoria je odabrala haljinu iz jedne od svojih kolekcija, a David se uskladio uz suprugu u tamnoplavom odijelu
Vidi originalni članak

Beckhamovi su novu godinu započeli u velikom stilu. David i Victoria proslavili su početak 2024. priredivši glamurozni doček Nove godine sa svojom djecom. Svečanosti su se pokazale kao savršena prilika za članove obitelji da pokažu svoje stilove, a svatko je bio elegatno dotjeran-

Victoria je odabrala haljinu iz jedne od svojih kolekcija, izgledajući sofisticirano u smaragdnozelenoj haljini dugih rukava s nabranim detaljima u sredini struka. David se uskladio s tonovima svoje supruge u tamnoplavom odijelu s bijelom košuljom, odgovarajućom plavom kravatom, smeđim kožnim cipelama i avijatičarskim sunčanim naočalama.

Par je na Instagramu podijelio fotografije svojih sinova, 21-godišnjeg Romea i 18-godišnjeg Cruza, kako se smiju uz Davida tijekom večere. Braća su izgledala elegantno u bijelim svečanim košuljama i kravatama. Cruz je nastavio svoj stilski niz bež tregerima i crnim sunčanim naočalama s narančastim staklima.

Na zabavi se simpatično pojavila i Victorijina i Davidova kći, 12-godišnja Harper, u crnoj haljini s bijelim zvjezdicama. Romeova djevojka, manekenka Mia Regan, također se pridružila, noseći haljinu boje vina s romantičnim detaljima od crne čipke.

Divna domaća blogerica: 'Ovo je mamin kaput star minimalno 30 godina i najviše ga volim'
Najbolji parfemi s kojima ćete dobiti najviše komplimenata, a miris će vas pratiti cijeli dan
Šiške će biti veliki hit u 2024.: Donosimo 5 najboljih frizura za isprobati tijekom godine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".