Victoria i David Beckham slave 25 godina braka: Za tu prigodu ponovno su odjenuli kultne ljubičaste kombinacije s vjenčanja!

I jučer, uoči današnje 25. godišnjice braka, Victoria i David ponovno su odjenuli svoje ljubičaste kombinacije, koje im nekako još uvijek savršeno pristaju
Vidi originalni članak

Jedno vjenčanje koje će zauvijek ostati dio povijesti pop kulture je ono Victorije i Davida Beckhama. Posh Spice i nogometna zvijezda, poznati i kao Posh i Becks, vjenčali su se 4. srpnja 1999. u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Vjenčanje je bilo raskošno, ali intimno, sa samo 29 gostiju, među kojima su bile i Victorijine kolegice iz Spice Girls, Mel B, Mel C i Emma Bunton, dok Geri Halliwell nije prisustvovala.

Beckhamovi su se uparili u nevjerojatnom izgledu boje slonovače kako bi rekli "da", a kasnije su se brzo presvukli u najlegendarnije svijetloljubičaste kombinacije za zabavu. Victorijina ljubičasta haljina imala je živopisan crveni unutarnji sloj, naramenice prekrivene rozetom i visok prorez za noge. Uz nju je nosila srebrne štikle s remenčićima koji su se penjali sve do nogu. Davidovo odijelo bilo je svilenkasto ljubičasto, na dvostruko kopčanje, s odgovarajućom košuljom i cipelama od brušene kože.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Na prijemu je par dočekao puno veći popis gostiju od oko 230 ljudi. Sjedili su na jednaka zlatna prijestolja i podijelili svoj prvi ples uz pjesmu Franka Sinatre "It Had to Be You".

I jučer, uoči današnje 25. godišnjice braka, Victoria i David ponovno su odjenuli svoje ljubičaste kombinacije, koje im nekako još uvijek savršeno pristaju, i podijelili njihovu fotografiju u ovim lookovima na Instagramu. Na snimci par čak sjedi na svojim zlatnim svadbenim prijestoljima! U opisu su napisali: “Pogledajte što smo pronašli… 😅💜”.

Nekoliko mjeseci prije vjenčanja 1999., par je dobio svoje prvo dijete, Brooklyna Beckhama, koji danas ima 25 godina. Nakon njega stigli su Romeo, 21, Cruz, 19, i Harper Seven, 12.

Rekreacija ovog kultnog trenutka još jednom je podsjetila obožavatelje na ljubavnu priču i stilsku ikonu koju predstavljaju Victoria i David Beckham, te na njihovu dugotrajnu vezu koja je preživjela test vremena.

Modna dizajnerica čiji stil obožavamo: 'Torbu i suknju sam sama radila, suknja je redizajn jedne stare'
Veliki šoping vodič: Mini torbice za svaki dan i baš svaku kombinaciju
Jednostavni trikovi koji će spriječiti da vam se kosa tako brzo masti, a duže ostaje sjajna
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".