Victoria i David Beckham omiljeni su celebrity par; prisjetili smo se kako su se mijenjali tijekom godina

Sada su ponovno u centru pažnje nakon izlaska Netflixovog dokumentarca ‘Beckham’, koji prati karijeru i privatni život bivšeg engleskog kapetana
Vidi originalni članak

David i Victoria Beckham krasili su naslovnice velikih časopisa kao što je Vogue i bili su na naslovnicama mnogih tabloida otkako su postali par. Sada su ponovno u centru pažnje nakon izlaska Netflixovog dokumentarca ‘Beckham’, koji prati karijeru i privatni život bivšeg engleskog kapetana, njegov odnos s bivšim menadžerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom i njegov 24-godišnji brak sa suprugom Victorijom Beckham.

"Posh i Becks", kako ih naziva njihova britanska baza obožavatelja, upoznali su se na dobrotvornoj nogometnoj utakmici 1997. Od njihova susreta i vjenčanja iz 90-ih, par je dobio četvero djece i pokrenuo prava modna i sportska carstva. 

Iako su dosegnuli vrhunac svojih karijera, vrijeme je da se prisjetimo kako se jedan od najpoznatijih parova mijenjao tijekom godina.

Prije nego što su se vjenčali 1999., David i Victoria Beckham(tada Victoria Adams), prisustvovali su Tjednu mode u Londonu 1998., a na fotografiji sjede jedno uz drugo dok promatraju modnu pistu Antonija Berardija.

Godinu dana nakon što su započeli vezu, zaručili su se. Par je 1998. službeno objavio zaruke u hotelu u Engleskoj,a vjenčali su se sljedeće godine u dvorcu Luttrellstown u Irskoj.

Victoria i David odlaze na svoje vjenčanje 1999. godine sa svojim prvorođenim sinom Brooklynom.

Na svom vjenčanju u odgovorajućim ljubičastim outfitima.

Nogometna zvijezda podijelila je fotografiju svoje supruge u prvim godinama njihove veze.

Par je 2003. otišao na promotivnu turneju po Aziji. Tijekom boravka u Tajlandu, posjetili su budistička svetišta dok su bili u tajlandskom odmaralištu južno od Bangkoka.

U studenom 2003. Victoria je pratila svog supruga u Buckinghamsku palaču, gdje ga je kraljica Elizabeta II nagradila časnikom Reda Britanskog Carstva (OBE).

Godine 2004. par je slikan kako se vozi na quadu u svojoj kući u Hertfordshireu dok je medijska pomama nastala zbog optužbi da je David prevario Victoriu, no uvijek je negirao te optužbe.

U novom dokumentarcu, Victoria je rekla da je ovo bilo najteže razdoblje koje su proživjeli u svom braku. “To je bilo najteže razdoblje za nas jer smo se osjećali kao da je svijet protiv nas. A evo u čemu je stvar: bili smo jedno protiv drugog, ako ću biti potpuno iskrena", rekla je.

Beckham i Victoria napustili su Njemačku sa svojom djecom nakon što je momčad nogometne zvijezde ispala u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2006.

Par napušta zračnu luku dok se pripremaju za prisustvovanje vjenčanju Toma Cruisea i Katie Holmes 2006. u Rimu, Italija.

Par je stigao na dodjelu Sports Industry Awards u London u ožujku 2007. godine.

Victoria i David Beckham bili su na vjenčanjima princa Williama i princa Harryja. Dok je Victoria išla u Westminster Abbey u Londonu na Williamovo vjenčanje s Kate Middleton, bila je trudna s njihovom najmlađom kćeri po imenu Harper.

"Još uvijek je nasmijavam svojim plesom 26 godina kasnije", Beckham je nedavno opisao objavu podijeljenu na svom Instagramu na kojoj se vidi kako on i Victoria uživaju u plesu.

Nosi haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'
Jakna koja će obilježiti jesen izvrsno stoji zgodnoj građevinarki: 'Često kombiniram sportske i elegantne komade'
Nova Diva donosi priču o Heli Puljić, jednoj od najboljih stomatologinja po izboru pacijenata
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".