Victoria Beckham oduševila na Jacquemus reviji u nevjerojatnim čizmama koje ne bi svatko mogao 'isfurati'

David i Victoria Beckham bili su među gostima koji su pistu promatrali iz bijelih čamaca na vesla usidrenih na jezeru na rubu spektakularne piste koja je vijugala kroz vrtove povijesne Versailleske palače.
Vidi originalni članak

Simon Porte Jacquemus zna kako napraviti genijalnu modnu reviju. Nakon brežuljaka Provanse prekrivenih lavandom, zlatnog polja pšenice i slanih ravnica Camarguea, svoju najnoviju kolekciju Le Chouchou donio je na dvorište Versailleske palače. Jacquemusovi prvi redovi postali su jednako zvjezdani kao i casting za supermodele, a David i Victoria Beckham bili su među gostima koji su pistu promatrali iz bijelih čamaca na vesla usidrenih na jezeru na rubu spektakularne piste koja je vijugala kroz vrtove povijesne palače.

Victoria Beckham nosila je nježno ružičastu haljinu s lepršavim asimetričnim rubom i otmjenim naramenicama, te golemim naboranim cvijetom koji je ukrašavao njezin desni bok. Lagana i prozračna, haljina je bila idealan izbor za kasni lipanj u Francuskoj. Međutim, Victoria uvijek stavlja stil ispred udobnosti, pa je umjesto očitog izbora kao što su sandale s remenčićima, nosila čizme s otvorenim prstima do bedara ispod svoje slip haljine.

Uske čizme koje sežu do bedara svakako su nekonvencionalan izbor u jeku ljeta, no ovaj je stil već nekoliko sezona glavni komad Victorijinog istoimenog brenda, a dugo je i stilski potpis zvijezde. Uvijek je najbolja ambasadorica vlastitog dizajna, a ovo nije prvi put da nosi svoje čizme s otvorenim prstima u neobičnom okruženju - ranije ove godine nosila je crvenu verziju za "opuštanje uz bazen". Prvi put je viđena u crnim kožnim gležnjačama s otvorenim prstima 2012. godine, a od tada je svojoj osobnoj kolekciji i ponudi svog brenda dodala mnogo više boja.

David je pak odabrao konvencionalniji ljetni look, noseći bež laneno odijelo s hlačama i sakoom na jedno kopčanje, koji je upario s tamnim sunčanim naočalama, bijelom majicom bez rukava i smeđim kožnim sandalama s dva remena, kako prenosi Vogue.

Jacquemus uvijek ostaje izvan tradicionalnog kalendara revija, no revija Le Chouchoua poklopila se s završetkom Paris Fashion Weeka za muškarce. Druge zvijezde u prvom redu bile su Emily Ratajkowski, Eva Longoria i Monica Bellucci, koje su gledale osobe poput Kendall Jenner i Gigi Hadid kako hodaju uzdignutom grimiznom pistom izvan Versaillesa. Uz Beckhamove na brodu i Gigi Hadid kao kraljicu Versaillesa čini se da je Jacquemus ponovno nadmašio samog sebe kada je u pitanju wow faktor.

Naša poznata dermatologinja otkriva kako očuvati kožu pri visokim temperaturama: 'Najvažnija je pravilna zaštita'
Kombinacija plave i zelene pravi je 'mamac' za poglede, a odlično pristaje uz omiljene ljetne klasike
'Ovo mi je omiljena suknja, sašila mi ju je mama. Moj je stil uglavnom retro vintage'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".