Vibrantna narančasta za wow-dojam: Kate Middleton ponovno blista u savršenom zimskom kompletu

Princeza od Walesa kombinaciju dolčevite i suknje nosila je početkom prosinca u Bostonu, a sad je potvrdila da je njezin epitet 'kraljice recikliranja' opravdan.
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa na stajliš je način započela s prvim kraljevskim dužnostima u 2023. Za druženje s mališanima u Foxcubs vrtiću u Londonu, kao i za razgovor s odgojiteljima, roditeljima i djecom o njihovom iskustvu, Kate je izabrala pletenu haljinu u vibrantnoj narančastoj boji. 

Komplet se sastoji od dolčevite, napravljene od kombinacije svile i kašmira te suknje visokog struka i midi duljine, također od rebrastog pletiva. Potpisuje ga dizajnerica Gabriela Hearst, a Middleton je komplet upotpunila crnim remenom koji je naglasio njezin struk i crnim gležnjačama od brušene kože.

Čizme su praktičan izbor za dane kad želite nešto povišeno jer imaju blok-potpeticu koja je udobna i stabilna za cjelodnevno nošenje.

U kombinaciju je uklopila i kaput boje devine dlake, jedan od najvećih zimskih klasika koji se smatra izvrsnim modnim ulaganjem. Naime, takav model u neutralnoj nijansi nosiv je puno duže od jedne sezone, a lako se kombinira sa svime u ormaru.

Posjet vrtiću nije prvi put da je princeza od Walesa odabrala efektan narančasti komplet. Još jednom je opravdala epitet koji se često veže uz njezino ime, onaj 'kraljice recikliranja'. Naime, dizajn Gabriele Hearst već je nosila, i to za vrijeme službenog putovanja u Boston, početkom prosinca prošle godine.

I tada je odabrala čizme od brušene kože, no umjesto kaputa boje devine dlake, odlučila se za eleganciju u tamnosmeđim tonovima i kaput kojeg potpisuje španjolski brend Massimo Dutti.

Za posjet vrtiću, kosu je raspustila i stilizirala u lagane valove, frizuru koja je s godinama postala njezin zaštitni znak. Kod izbora make upa držala se jednostavnosti pa je usne lagano naglasila decentnom nijansom crvene boje, a oči zemljanim tonovima.

 

Splićanki s pariškom adresom odlično pristaje hit model gumenih dizajnerskih čizama

Znate li za 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više kratka ili duga kosa?

'Volim retro stil i rijetko kad kupujem u Hrvatskoj. Ne pratim modne trendove, već kreiram svoje'

Minimalistička, ali efektna manikura koja će biti hit na noktima u mjesecima pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".