Nema govora o bogatstvu? Vesna Todorić u zračnoj luci u tenisicama koje koštaju više od 4000 kuna

Supruga Ivice Todorića pojavila se u trendi tenisicama s potpisom brenda Miu Miu kojeg trendseterice obožavaju!
Vidi originalni članak

Ivica Todorić sletio je u zagreb, a s njim je došla i supruga Vesna. Kad se pojavila u zračnoj luci, mnogima su za oko zapele njezine tenisice. Riječ je, naime, o dizajnerskim tensiciama koje potpisuje skupocjeni brend Miu Miu, a takav model veliki je hit zadnjih nekoliko sezona.

Tenisice nisu mogle proći nezamijećeno, s obzirom na to da im je potplat "prošaran" Miu Miu natpisom, a s gornje strane imaju kristale. Za ovaj par obuće potrebno je izdvojiti 590 eura, odnosno više od 4400 kuna, koliko koštaju na web shopu brenda Miu Miu.

24sata piše kako je Vesna Todorić za RTL rekla da nema govora o nikakvom bogatstvu, već da je to sve od firme. Ovo nije prvi put da je u javnosti pokazala neki dizajnerski komad. U travnju ove godine na sudu se pojavila s torbicom od gotovo 40 tisuća kuna i cipelama koje koštaju više od 4 tisuće kuna. 

Gospođa Todorić pojavila se u crno-bordo kombinaciji koju je upotpunila sa skupocjenim modnim dodacima: izabrala je Chanel Classic Medium Flap Bag čija je cijena oko 40 tisuća kuna, ali i dizajnerske cipele s Guccijevim potpisom. Cijena ovog modela kreće se između 4000 i 6000 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".