Vesna i Dora znaju da prave frajerice podržavaju jedna drugu!

Pogledajte drugi video iz našeg mini serijala "Žena je ženi - DIVA!"
Vidi originalni članak

Zaljubljenice u modu, Vesna Jelić i Dora Predojević, druge su dvije cure koje su se odazvale našem malom projektu kojim potičemo podržavanje među djevojkama i ženama. Cure su se odlučile za potpuno isti stil, iako se nisu dogovarale (stvarno!). Army će očito i ove sezone biti vrlo trendi, a Vesna i Dora su dokazale kako se može iskombinirati na dva potpuno različita načina. 

Dora (lijevo) je za jesen priliku dala najvećim ovosezonskim trendovima: sock čizmicama i jaknama s krznom, a Vesna voli unikatne detalje pa je ovu maslinastozelenu bomber jaknu dizajnirala sama. 

- Nadimak mi je Pavijanka, pa sam na leđa ove jakne stavila sliku pavijana - ispričala nam je. 

Bivša odbojkašica, Vesna, dokazala je kako je još uvijek sportašica u duši, pa uspješno iskombinirala trenirku s vojničkim uzorkom i lakirane cipele, a Dorin outfit je pravi primjer kako "statement" detalji čine savršenu kombinaciju. 

 Kako bismo žene potaknuli da drugim ženama daju što više komplimenata umjesto da se međusobno tračaju ili nepodržavaju, Dora i Vesna jedna su drugu počastile s nekoliko lijepih riječi, a sve pogledajte u videu. I ne zaboravite da su osmjeh i dobrota ionako nabolji modni detalji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".