Venice Film Festival uskoro počinje, a mi smo se prisjetili najboljih vintage izgleda tijekom godina

FOTO: Pixsell Lily-Rose Depp 2016. nosi vintage haljinu Chanel, s korzažem od bijelog tila, iz proljeća/ljeta 1995. FOTO: Pixsell Lady Gaga u vintage bijeloj haljini Azzedine Alaïa na premijeri filma Zvijezda je rođena 2018. FOTO: Pixsell Irina Shayk u zlatnoj lamé haljini iz Versaceove kolekcije proljeće/ljeto 1996., također na premijeri Zvijezda je rođena 2018. FOTO: Pixsell Isabelle Huppert 2021. u haljini ukrašenoj kristalima iz modne kolekcije Giorgio Armani jesen/zima 2005. FOTO: Pixsell Mariacarla Boscono 2021. u bordo haljini s korzetom iz modne kolekcije jesen/zima 2016. Jean Paula Gaultiera. FOTO: Pixsell Penélope Cruz 2022 u bijeloj čipkastoj haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 2011. Dolce & Gabbana. FOTO: Pixsell Tessa Thompson 2022. u futurističkom srebrnom topu i crnoj šljokičastoj suknji iz Armani Privé kolekcije jesen/zima 2009. FOTO: Pixsell Emma Chamberlain 2022. u crvenoj Valentino haljini iz jesen/zima 2007., nabavljena preko Circa Vintage London. FOTO: Pixsell Taylor Russell 2022. u crnoj haljini bez naramenica iz kolekcije jesen/zima 2007. Ralpha Laurena, iz Aralda Vintagea. FOTO: Pixsell Amal Clooney 2023. u rumeno-ružičastoj slip haljini iz kolekcije jesen/zima 2000. Johna Galliana za Christian Dior.
Venecijanski filmski festival, poznat po svojoj bogatoj povijesti i glamuroznim crvenim tepisima, uskoro se vraća, a s njim i svi uzbudljivi trenuci mode.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".