Veliki uspjeh mladih dizajnera Kulušić i Hortig!

Stranice talijanskog Voguea pršte od mladih nada hrvatskog dizajna - Marije Kulušić i Saše Hortiga
Vidi originalni članak

Saša Hortig još je jedno hrvatsko ime u modnom dizajnu koje započinje proboj na međunarodnoj sceni. Njegov diplomski rad, kolekcija "The New Revolutionaries" našla se među finalistima najboljih dizajnerskih mladih nada za sezonu jesen/zima 2016. od strane talijanskog izdanja magazina Voguea. Inače, Saša je u suradnji s dizajnericom Petrom Vuletić, od nedavno članice tima kuće Rick Owens, pod brendom VULETICHORTIG pobijedio 2013. godine na Portanova Fashion Incubatoru, domaćem natjecanju za mlade modne debitante.

U isto vrijeme na stranicama također talijanskog Voguea, dizajnerica Marija Kulušić uvrštena je u natjecanje za mlade dizajnere "Fashionclash". Natjecanje je održano u nizozemskom Maastrichtu, a Marija je tamo prikazala svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2016., još ne prikazanoj u Hrvatskoj. 

Inače, brendovi Marije i Saše poznati su u hrvatskom modnom krugu, a mi im neizmjerno čestitamo i jedva čekamo njihva nova postignuća.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".