Dizajnerski novčanik uz novu Divu

Uz Divu za samo 36 kuna možete kupiti dizajnerski novčanik Aleksandre Dojčinović, a u novom broju počitajte sve o velikom povratku havajskog uzorka i drugim vrućim modnim trendovima
Vidi originalni članak

Novi broj Diva magazina koji je na kioscima od 13. ožujka donosi priču o tome kako je talijanska modna kuća Valentino još je jednom opravdala svoj status vitionara “servirajući” trend koji će nas inspirirati ovoga proljeća i ljeta.

Dizajnerski dvojac Chiuri i Piccoli kreirali su žensku i mušku liniju nadahnutu tropskim rajem: boho haljine izrađene od najfinijih materijala stvorene su za opuštene koktel-zabave, bogate čipkane midi suknje, ležerne haljine za vruće after beach partyje, ali i ležerne košulje i majice. 

Havajska košulja postoji od 30-ih godina prošlog stoljeća. Kako je Honolulu postajao sve češće turističko odredište, ove šarene košulje s palmama, otocima i cvijećem postale su amblem. Već 50-ih u SAD-u su bile općeprihvaćene kao komad koji se nosio sa stilom, a simbolizirao veseo i opušten stav. Do 60-ih nosili su je i Elvis i predsjednik Nixon. Sljedeća su dva desetljeća bila crno razdoblje za nju: svaki nadobudni tip nadao se da će ga havajka pretvoriti u odlučnog muškarca poput Toma Sellecka u seriji “Magnum P.I.”

Devedesetih havajski uzorak pomalo vraća čast kroz modele velikih kuća, a sad ga, čini se, čeka boom. Vratio se na košuljama Hedija Slimanea, Pradinim uzorcima... Više o tome kao i drugim zanimljivim temama poput domaćeg brenda satova Urban Watch, nejopsežnijem izvješću sa svjetskih tjedana mode, 120. godišnjici Berluti Cipela, hrvatskom coutureu za djevojčice Mala Velika Moja pročitajte u novoj Divi, a uživajte i u modnim editorijalima, mnoštvu beauty tema...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".