Velike bijele tenisice: Trend koji obožavaju it-djevojke

Sve je počelo s Balenciaginim 'ružnim tenisicama'
Vidi originalni članak

Bijele su tenisice iz godine u godine apsolutni must-have kada je u pitanju obuća, pa tako svaka žena ima barem jedan par u svojoj kolekciji. Kako to već ide s trendovima koji se ponavljaju, svake se sezone nadograđuju nekim novim detaljem. Tako su popularne Adidas Stan Smith dobile svoju preinaku u Alexandar McQueen tenisicama s malo masivnijim đonom, tenisice za trčanje zablistale su u glomaznom Balenciaginom ruhu, a Nikeove Air Force bijele tenisice našle su svoje mjesto u zlatnoj sredini. 

Velike tenisice na modnu scenu vratila je Balenciaga lansirajući tzv. ugly sneakers. Kao što im i samo ime kaže, riječ je o tenisicama koje oku nisu najugodnije, ali i unatoč tomu zavladale su ulicama, kako u višebojnom, tako i u čisto bijelom izdanju. 

 

Po uzoru na Balenciagine, Fila je predstavila svoju kolekciju nešto povoljnijih ružnih tenisica. 

S obzirom na to da su trendseterice ovaj trend dočekale raširenih ruku, Zara je također izbacila nekoliko modela velikih bijelih tenisica.

Ako se neki ne mogu još naviknuti na ovaj trend i smatraju ga totalnim promašajem, donosimo vam nekoliko inspiracija koje će vam možda promijeniti mišljenje. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".