Velika je potražnja za novčanicima za kovanice: Izdvojili smo modele od 6,99 eura, neki su i sniženi

Izdvojili smo novčanike u različitim cjenovnim rangovima, od onih za 6,99 eura, kakve smo pronašli na sniženju pa do dizajnerskih modela, poput onog s potpisom brenda Marc Jacobs.
Vidi originalni članak

Posljednjih dana sve je u znaku naše nove valute. Prelazak na euro česta je tema razgovora, od preračunavanja, preko cijena u trgovinama pa do pohranjivanja novca. Naime, s prelaskom na euro, mnogi su u potrazi za novim novčanikom u koji će na praktičan način spremiti kovanice centa jer smatraju kako će im postojeći novčanici postati premaleni, s obzirom na veći optjecaj sitnog novca.

Tako je tema novčanika za kovanice česta u razgovoru, pa i na društvenim mrežama gdje se traže praktični načini za pohranu kovanica. Najpraktičniji su mali, kompaktni novčanici kod kojih je naglasak stavljen na džepić s kovanicama ili su namijenjeni isključivo njima. Odlični su iz razloga jer stanu u svaku, pa i najmanju torbicu pa neće stvarati veliku gužvu.

O novčanicima se raspravlja i u raznim grupama na društvenim mrežama gdje su mnogi u potrazi za najpraktičnijim načinom za nošenje kovanica jer vjeruju kako će ih biti mnogo više nego što je bio slučaj s kunama, odnosno lipama.

Zavirili smo u ponudu omiljenih trgovina poput Zare i Manga te 'pročešljali' ponudu nekoliko web shopova kao što su Zalando i trgovina Karla. Izdvojili smo novčanike u različitim cjenovnim rangovima, od onih za 6,99 eura, kakve smo pronašli na sniženju pa do dizajnerskih modela, poput onog s potpisom brenda Marc Jacobs.

U galeriji smo izdvojili novčanike za kovanice iz aktualne ponude

Marc O'Polo, 49,77, Zalando Marc Jacobs, Karla, 103 eura Mango, 12,99 eura Zara, 22,95 eura Mango, 6,99 eura Mango, 12,99 eura Zaram 7,95 eura Zara, 7,95 eura Mango, 15,99 eura Mango, 12,99 eura Valentino, Zalando, 29,86 Tory Burch, Karla, 184,88 eura Karl Lagerfeld, Karla, 130 eura Becksöndergaard, 53,75, Zalando Becksöndergaard, 53,75, Zalando

Luce (8) u društvu tate Vlahe: 'Ne pratim modne trendove, ja se uvijek obučem po svome i ne slušam što mi mama i tata predlažu'

Stajling za pet jedne od najbolje odjevenih Hrvatica: Jadranka Sloković na Staru godinu prošetala stajling s notom ležernosti

Sad ih se isplati kupiti: Izdvojili smo najbolje kožne čizme, gležnjače, salonke i sandale sa sniženja

Možda ih već imate u ormaru: Tenisice za koje Vogue kaže da će ih svi nositi u 2023. godini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".