Veličina je ipak važna! David Beckham, Marko Grubnić i Lenny Kravitz vole predimenzionirano

Čini se kako su poznatim muškarcima velike torbe najdraže!
Vidi originalni članak

Trend "oversized", odnosno predimenzioniranih odjevnih komada i modnih dodataka prati nas već nekoliko sezona, a žene su jednostavno za njim lude - bez obzira na to radi li se o torbicama, balonerima, džemperima ili bundama, svaka u ormaru ima barem jedan takav komad koji je idealan za ležerna izdanja.

Ipak, na "predimenzioniranu" modu nisu ostali imuni ni muškarci, a pravi trendseter u ovom slučaju definitivno je Lenny Kravitz koji je još davne 2012. godine New Yorkom prošetao u odjevnoj kombinaciji gdje je glavnu riječ vodio njegov šal. Ta je fotografija danas postala kultna, a i dalje svako malo postane aktualna fotošopirana fotografija gdje Lenny nosi još više uvećan šal. 

Ovih se dana za predimenzioniranu torbu odlučio i David Beckham koji je isfurao onu s potpisom Louis Vuittona, nastalu u suradnji s brendom Supreme. Riječ je o modelu Steamer, a moramo priznati kako na njemu ipak ne izgleda smiješno ili nezgrapno - ne znamo je li zbog toga što se radi o Davidu Beckhamu ili zato što ju je upario s fantastičnim kaputom od tvida i još boljim čizmama, no sigurno je da zna kako nositi i ovaj sasvim neobičan model. 

A da i Hrvati prate modu, pokazao nam je Marko Grubnić koji posjeduje čak nekoliko predimenzioniranih torbi, a nama su za oko zapele dvije - jedna nosi Givenchyjev potpis, a drugi, kao i kod Beckhama, Louis Vuitton. Marko ih uspješno uklapa u svoj svakodnevni stil pa ih je kombinirao s trapericama i popularnim natikačama, odnosno crnim gležnjačama. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".