Večeras je premijera "And Just Like That": Pogledajte što je Sarah Jessica Parker odabrala za crveni tepih

Sarah Jessica Parker odala je počast svojem liku iz serije i odabrala jedan od Carrienih omiljenih dizajnera, Oscara de la Rentu,
Vidi originalni članak

Danas nas na HBO-u čeka premijera "And Just Like That"reebota Seksa i grada - osim novih avantura protagonistica, obožavatelji jedva čekaju vidjeti i kakva će biti moda u seriji. Sarah Jessica Parker utjelovila je Carrie Bradshaw, nesumnjivo jednu od najvećih televizijskih modnih ikona. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U proteklih nekoliko mjeseci, imali smo prilike dobiti uvid u neke scene sa snimanja na newyorškim ulicama, a sve su oči sinoć bile usmjerene na crveni tepih, gdje je Sarah Jessica Parker odala počast svojem liku iz serije i odabrala jedan od Carrienih omiljenih dizajnera, Oscara de la Rentu, piše Vogue

Iza potpisa Oscara de la Rente stoje dizajneri Laura Kim i Fernando Garcia, a haljina je jedinstvena po lepršavom plaštu, slojevima tila (referenca na špicu originalne serije u kojoj se Carrie nosi balerina-suknju), efektnom dekolteu i perlama po donjem dijelu haljine. Cjelokupni imidž potpisuje stilistica Molly Rogers pa je upečatljivu haljinu upotpunila ružičastim satenskim salonkama "Duchessa" iz kolekcije SJP, a look ne bi bio potpun bez upravo takvog modela jer je to još jedan Carriein potpis. 

Stajling je zaokružila Erdem torbom i blistavim nakitom kojeg potpisuju Fred Leighton, Larksput i Hawk te nekoliko vintage komada. 

 

Mirisi s kojima nema greške: Za ove parfeme kažu da su savršen dar ispod božićne jelke

Kožne hlače, najtopliji kaputić i hit model torbe: Ova dama stvarno zna kako ukrasti pozornost na špici!

Dobar je stil nasljedan: Prepišite modne ideje Olje Vori i jednako stajliš mame Mirjane

Divan prizor sa zagrebačke špice: Odlično odjevena mama sa simpatičnim i cool klincima uljepšat će vam dan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".