Večeras je dodjela Večernjakove ruže: Pratite je od doma i fotografirajte svoje outfite jer vas čekaju super nagrade

Putem videoveze odlazit će se u domove nominiranih, a sve možete pratiti iz udobnosti svojeg doma. Naravno, u najelegantnijim outfitima od kojih ćemo najbolje i nagraditi
Vidi originalni članak

Dodjela Večernjakove ruže ovog će se puta održati na nešto drugačiji način. Naime, zbog pandemije koronavirusa otkazana je dodjela koja se trebala održati u ožujku u Hrvatskom narodnom kazalištu, no najstarija i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj ipak će se dodijeliti.

Večeras, u prijenosu na HRT 1 od 20:55 ili na vecernji.hr putem videoveze odlazit će se u domove nominiranih, a iz HNK će se javiti voditelji, dok će nas najveće zvijezde domaće scene počastiti glazbenim nastupima iz svojih domova.

Cijela bi dodjela bila nezamisliva bez naših gledatelja i čitatelja pa vas pozivamo da nam pokažete kako pratite večerašnju dodjelu. Što se tiče dress codea, vrijede samo tri pravila: #ostajemoglamurozni #ostajemoodgovorni #ostajemo doma. Pozivamo vas da u svojim ormarima pronađete kombinaciju koja već dugo i strpljivo čeka svoj red i uskočite na nju, udobno se smjestite i uživajte u prijenosu. 

A da bi ovu prigodu dugo pamtili, treba je i ovjekovječiti fotografijom, a mi vas pozivamo da svoje odjevne kombinacije podijelite s nama - fotografije oufita s crvenog tepiha u vlastitom dnevnom boravku pošaljite na Facebook, Instagram ili na adresu diva@vecernji.net. Odabrat ćemo četiri najbolja outfita i nagraditi ih super paketom: tromjesečnom e-pretplatom na Večernji list (u sklopu e-pretplate dostupna su sva izdanja Večernjeg lista, magazina i priloga) i Korlat-paketom koji se sastoji od Korlat likera od ruže i boce vina Korlat. 

Inspirirati se možete najbolje odjevenim damama s ranije održanih dodjela Večernjakove ruže:

FOTO: PIXSELL Mia Kovačić FOTO: PIXSELL Damira Gregoret FOTO: PIXSELL Judita Franković FOTO: PIXSELL Sonja Kovač FOTO: PIXSELL Gina Victoria Damjanović FOTO: PIXSELL Nina Badrić FOTO: PIXSELL Ksenija Urličić FOTO: PIXSELL Mirela Priselac Remi FOTO: PIXSELL Jelena Rozga FOTO: PIXSELL Marijana Batinić FOTO: PIXSELL Kristina Burja FOTO: PIXSELL Ana Begić Tahiri FOTO: PIXSELL Lana Gojak FOTO: PIXSELL Irena Škorić FOTO: PIXSELL Antonija Stupar Jurkin FOTO: PIXSELL Kristina Krepela FOTO: PIXSELL Ana Radišić FOTO: PIXSELL Petra Kurtela FOTO: PIXSELL Ana Rucner FOTO: PIXSELL Nives Ivanišević FOTO: PIXSELL Severina Kojić FOTO: PIXSELL Barbara Kolar

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".