Večer prije smislim što ću ujutro obući, pa mi spremanje traje svega 15 minuta

Stajliš Zadranka, poznata pod nickom Merigveri, otkriva da često pročita knjigu u jednome danu i drago joj je ako nekog inspirira ili kad se poveže s ljudima koje inače ne bi imala prilike sresti
Vidi originalni članak

Kako bi se predstavila u par rečenica?

- Zanimljivo pitanje koje me natjeralo na mozganje. Rekla bih da sam jednostavna i iskrena cura koja ima dobar smisao za humor (barem tako dečko kaže) i koja zadovoljstvo pronalazi u malim svakodnevnim stvarima koje me okružuju. Volim pročitati dobru knjigu (fun fact: brz sam čitač, knjigu koja me zanima mogu pročitati u jednom danu), ispijati kavu na suncu, obožavam fotografiju i u zadnje vrijeme otkrila sam ljubav prema jogi. U svakom slučaju, sasvim obična cura koja obožava modu i koja svoje životne trenutke dijeli na svom Instagram profilu. 

Osjećaš li odgovornost prema tome što te puno cura prati? Koju poruku kroz sadržaj koji kreiraš želiš poslati svojim pratiteljima?

- Naravno. Mislim da bi svi trebali biti odgovorni za poruku koju odašiljemo u virtualnom svijetu. Moj profil je uvijek bio primarno modne tematike, kutak u kojem prikazujem različite modne kombinacije koje volim i koje me vesele. Većina mojih pratitelja su žene, majke i kraljice s kojim rado podijelim trenutke iz svog života, ali isto tako uvijek prikazujem ono što jesam, ono što volim i koristim. Nikad ne bih reklamirala neki proizvod koji nisam osobno isprobala i koristila. Drago mi je ako nekog inspiriram ili kad se povežem s ljudima koje inače ne bih imala prilike sresti. 

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili je spontano?

- U zadnje vrijeme volim večer prije isplanirati kombinaciju kako bih ujutro izbjegla situaciju gdje stojim ispred ormara i govorim kako nemam ništa za obući. Za spremanje mi treba oko 15 minuta, dok za make-up izdvojim jako malo vremena jer sam dosta jednostavna po tom pitanju. Malo pudera, bronzera, rumenila i maskare. I voilà.

Kako bi ukratko opisala svoj trenutni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

- Kad pogledam svoj stil u zadnjih pet godina, stvarno je bilo svega. Što sam starija, sve više obožavam minimalizam i klasične stvari. Rekla bih da se moj stil mijenja s godišnjim dobima. Najčešće ljeti nosim vesele boje, a za hladnije vrijeme gravitiram prema neutralnijim bojama.

Što ćeš nositi na jesen? Daj nam nekoliko komada za koje misliš da će biti glavni? 

- Obožavam jesen i to mi je najdraže godišnje doba. Definitivno ću izvaditi svoj baloner koji je jedan od klasičnih komada koji nikad neće izaći iz mode. Rekla bih karirani sako, zlatni nakit i oversized kardigan. I da, osmijeh na lice.

 

Znaju kako ga nositi: Influencerice obožavaju odjevni komad za koji nismo mislili da će biti takav hit!
Ovo je jedna od najtraženijih torbi ovog ljeta: Trendseterice je obožavaju, a sad je i na sniženju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".