Već su osvojile modne piste: Trendi traperice ove jeseni dolaze sa chic zakretom

Ove traperice nisu samo dio trenutne modne pomame, već su i dokaz kako se stil i udobnost mogu savršeno kombinirati.
Vidi originalni članak

Za mnoge od nas, klasične traperice su neizostavni komad u garderobi, pogodni za različite prigode - od elegantnog spoja s čistom bijelom košuljom za posao do udobne kombinacije s pletenim džemperom za vikend. No, ako ove jeseni tražite osvježenje u svom denim arsenalu, razmislite o trendu koji dominira modnim pistama: traperice s uvrnutim šavom.

Ovaj moderan stil viđen je kod renomiranih dizajnera poput Chloé, JW Andersona, Totemea i Lemairea. Posebnost uvrnutih šavova je u poprečnim linijama koje prelaze prema prednjem dijelu nogavice, stvarajući vizualni efekt koji privlači pažnju. Iako je ovaj kroj popularan već nekoliko sezona, njegovo podrijetlo seže do traperica Levi's Engineered, koje su prvi put predstavljene 1999. godine. S uvrnutim bočnim šavovima i streličastim jarmom, ove traperice dizajnirane su kako bi pružile veću udobnost i slobodu kretanja, zadržavajući pritom prepoznatljiv stil.

Danas je dizajn uvrnutih šavova više stvar estetskog izričaja nego same praktičnosti. Otvoreni šavovi na prednjoj strani traperica često služe kao dekorativni element, dajući suptilan, ali značajan modni statement. Ovaj stil je savršen izbor za one koji žele unijeti promjenu u svoj outfit ove jeseni, ali bez previše upadljivosti. Uvrnuti šavovi predstavljaju decentniji način da iskažete svoj modni ukus, za razliku od odvažnih "party" traperica koje su također popularne ove sezone. 

Ako želite osvježiti svoj ormar jedinstvenim i trendi komadom, traperice s uvrnutim šavom savršeno su rješenje za vas. Ove traperice nisu samo dio trenutne modne pomame, već su i dokaz kako se stil i udobnost mogu savršeno kombinirati.

Taylor Russell zablistala u minimalističkom izdanju na Venecijanskom filmskom festivalu
Unikatni modni dodaci koji osvajaju na prvu: Vsanjarka mali je brend koji nudi ručno izvezene komade
Lepršava bijela haljina i efektna torba super su spoj, a zgodna ekonomistica savršeno ga nosi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".