Već su nas jednom osvojile svojim kombinacijama, a opet su pokazale izdanja kojima ne možemo naći manu

Bez obzira na to što u modi preferirate, u njihovim ćete kombinacijama pronaći inspiraciju jer vole različite modne stilove.
Vidi originalni članak

Klara Blažević i Nikolina Biljecki frendice su super stila. Nedavno ih je naš Goran Čižmešija fotografirao u odličnim zimskim izdanjima gdje su glavnu riječ vodili bunda, "marte" i Ugg čizme, a ovog su puta pokazale izdanja koja su kao stvorena za nešto hladnije jesenske dane.

Ni ovog puta njihovim kombinacijama ne možemo pronaći zamjerku, a bez obzira na to što u modi preferirate, u njihovim ćete kombinacijama pronaći inspiraciju jer preferiraju različite modne stilove.

- Ove su kombinacije u skladu s danom. Vedro je pa su nam takvi i outfiti. Kontrastne smo, a istodobno smo slučajno usklađene - ispričale su djevojke kojima je, osim ljubavi prema modi, zajedničko to što i obje studiraju ekonomiju

Nikolina je, kao i prošlog puta, isfurala "marte", model koji vrijedi dodati u ormar jer je nosiv godinama. Pokazala je kreativnost u slojevitom odijevanju, a sunčane naočale bijelih okvira kakve je izabrala, sjajan su odmak od klasike.

Klara se poigrala uzorcima i pokazala da je prava majstorica u kombiniranju efektnih printeva. Upečatljiv spoj "umirila" je klasičnim zimskim kaputom, a stajling upotpunila bijelim "starkama".

*Članak je izvorno objavljenu u veljači 2022.

Fokus je na modnim detaljima: Cipele ne može svatko 'isfurati', a torbica otkriva najveći jesenski trend
Super stajliš par zna kako se uskladiti za jesensko odijevanje, a opet se istaknuti u masi
Krema za lice koja ima obožavateljice diljem svijeta: 'Ništa moje lice ne čini tako mekim kao ovaj proizvod'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".