'Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali ih kod nas nema. Ovo je ženska i pomalo je rock stila pa mi se uklapa u želje'

Grafički dizajner, kreativni direktor PR i marketing agencije i suvlasnik glamping resorta u Bolu na Braču za Divu je rado ispričao nekoliko detalja o svom stajlingu.
Vidi originalni članak

Volimo odvažne outfite koji se ističu u moru običnih i odmah privlače poglede. Jedan takav uhvatio je naš fotograf Goran Čižmešija na zagrebčkoj špici kada je uhvatio Hristijana Saneva u fantastičnom outfitu kojeg ne bi svaki muškarac nosio.

Grafički dizajner, kreativni direktor PR i marketing agencije i suvlasnik glamping resorta u Bolu na Braču za Divu je rado ispričao nekoliko detalja o svom stajlingu:

- Dolazim iz Makedonije, ali samo jednom polovicom rodom iz Sinja. Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali kod nas takvih nema na tržištu. Sviđa mi se japanska kultura i stil odijevanja, primjerice dizajner Yamamoto. Ovo je ženska suknja i pomalo je rock i punk stila da mi se uklapa u moje želje - otkrio je.

Dugačku crnu suknju upario je s kožnom jaknom, a od modnih dodataka odlučio se za crnu torbicu, naočale te crni šal koji je zaokružio cijelu kombinaciju.

Kaže kako mu je ovo prva suknja koju nois, ako se ne računaju maskenbali i slične prigode, a želja mu je naći mušku suknju, a ne da to bude ženska koja se prilagodi u mušku.

- Kako sam profesor na fakultetu, dao sam kolegama da mi osmisle takvu suknju, vidjet ću što će biti od toga i kakva će biti. Osim crnog nosim i ostale boje, ovisno o danu i raspoloženju. Uzorke i printeve rijetko nosim, osim ako su to neke majice s printom koje su dizajnerske i ručni rad - zaključio je.

Male torbe su efektnije, no velike praktičnije: Obilježit će ovo proljeće!

FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Isprepletena shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Rupičasta shopper torba 59,95 EUR FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Kožna velika shopper torba 99,95 EUR FOTO: Zara Shopper torba sa zakovicama 35,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR

Za što je sve dobar glicerin i zašto dermatolozi preporučuju svakodnevno korištenje
Za ovakve šiške kažu da pristaju različitim frizurama, a zaslužne su za volumen i super teksturu u kosi
Pjevač Shawn Mendes i Tommy Hilfiger izdali kolekciju inspiriranu modom 90-ih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".