Već nas je par puta osvojila svojim stilom: 'Crvena mi je kardinalna boja, ali u zadnje vrijeme sve više kombiniram i ostale'

Plava i crna vječna su kombinacija boja, spoj koji nikad ne dosadi, a upravo su te dvije boje glavne u ormaru naših modnih priča sa zagrebačkih ulica koje donosi Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Volimo jedinstvene kombinacije koje se ističu u moru sličnih stajlinga na gradskim ulicama, a jedan takav modni trenutak zabilježio je ovih dana naš fotograf Goran Čižmešija. 

Pozirala mu je dama besprijekornog stila koja nas je već nekoliko puta oduševila svojim modnim kombinacijama, Jasmina Kovačević-Čavlović. Ona radi kao voditeljica službe za diplomatsko usavršavanje, a u crno-plavom outfitu nije mogla proći nezamijećeno u centru grada.

Za Divu je rado ispričala nekoliko detalja o svojoj kombinaciji i stilu općenito.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ujutro bilo hladno. Htjela sam osvježiti crninu sa plavim detaljima. Iako mi je crvena kardinalna boja, u zadnje vrijeme sve više kombiniram i ostale boje.  – rekla je modno osviještena dama.

Takvim se modnim mislima odlično voditi, pogotovo u zimskim danima kad nas često dočekaju tmurna jutra. Jedna ovakva kombinacija razvedrila bi i najtmurniji dan, zahvaljujući efektnoj kombinaciji boja i uzoraka.

Kovačević-Čavlović crnu bundu kombinirala je s plavom haljinom koja ima statement uzorke te cijelu kombinaciju zaokružila crnim bolerom.

Za dodatke, odlučila se za crne kožne čizme i torbu te efektan crni šešir koji je upotpunio cijeli look.

Mango Outlet ima odličnu kolekciju business-casual hlača idealnih za svaku priliku:

FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 17, 69€ FOTO: Mango Outlet Nabrane pamučne hlače, 18,57€ FOTO: Mango Outlet Hlače za odijelo s bočnim prorezom, 36,48€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 7,14€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Skinny hlače s bočnim prorezom, 15,47€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 9,18€

Ležeran, ali sasvim cool: Odličan look koji kombinira udobnost s modnim klasicima
Tata i kći pokazali da je dobar stil nasljedan: Ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu
Kako odabrati kremu za njegu lica? Donosimo favorite s kojima će koža biti zdrava, sjajna i meka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".