Već nas je osvojila svojim stajlingom, a potom je prošetala tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao doktoricu ekonomskih znanosti u all black kombinaciji koju je upotpunila zelenom dizajnerskom torbom
Vidi originalni članak

Ako volite miks dizajnerskih i pristupačnih komada, kao i kombiniranje različitih stilova, onda će vas zasigurno oduševiti kombinacija koju je gradom prošetala zvijezda naših modnih priča sa zagrebačkih ulica. Sanja Jaška doktorica je ekonomskih znanosti, a rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji.

Prvi ju je put, sredinom listopada pretprošle godine, naš fotograf u centru Zagreba ulovio u bijelom od glave do pete, a zatim je krajem mjeseca isfurala potpunu suprotnost pa mu je rado pozirala u all black kombinaciji osvježenoj zelenom torbom. Sad smo se prisjetili tog stajlinga jer je odlična inspiracija za elegantnu veljaču.

- Ovo mi je poslovni look, a takvom sam stilu vjerna i u slobodno vrijeme. Crnu sam boju razbila s mint nijansom torbe. Volim kombinirati skuplje i jeftinije komade, kao i nešto klasično s nečim trendi - ispričala je modno osviještena dama koja u efektnom outfitu nije mogla proći nezamijećeno u centru grada. 

Za oko nam je posebno zapela suknja koju je isfurala, toliko dobra da je ostatak stajlinga jednostavno pao u drugi plan. Riječ je o modelu koji je miks plisiranog i čipkastog materijala, a odlično izgleda u kombinaciji s grilonkama. Trendi komadu dodala je nekoliko klasika pa je suknju upotpunila crnom dolčevitom i sakoom na dvostruko kopčanje te jednostavnim crnim gležnjačama.

Kad su u pitanju modni dodaci, držala se pomaknute klasike pa je isfurala dizajnersku torbu u mint boji. Takav model najčešće viđamo u crnoj verziji, a ovakva je nijansa pravo osvježenje. 

Možete li pretjerano čistiti lice? Stručnjaci otkrivaju sve o dvostrukom čišćenju i kako utječe na kožu
Splićanka s pariškom adresom izgleda sjajno u gumenim dizajnerskim čizmama koje trendseterice obožavaju
Bili smo iza kulisa Mozartove opere 'Così fan tutte': Kostimi su prvi kontakt s publikom na sceni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".