Već nas je nekoliko puta osvojila modnim odabirima: Još je jednom pokazala pravu kreativnost u odijevanju

Visual menadžerica još je jednom potvrdila da super stil ima u malom prstu, a za ovu je kombinaciju rekla da ju je odabrala jer odgovara trenutnim vremenskim prilikama.
Vidi originalni članak

Iako s nestrpljenjem čekamo toplije dane kad ćemo temperaturne minuse ostaviti iza sebe, odijevanje zimi volimo jer kreativnost i slojevitost dolaze u prvi plan. Kako to odraditi za čistu peticu, prošle zime pokala je Nada Radeljić koja nas je već nekoliko puta osvojila svojim kombinacijama.

Visual menadžerica još je jednom potvrdila da super stil ima u malom prstu, a za ovu je kombinaciju rekla da ju je odabrala jer odgovara trenutnim vremenskim prilikama. 

Tamne nijanse poput plave i sive te kombinacije bijele i crne tipičan su zimski odabir, no ako ih znate kombinirati i "razigrati", takve zagasite kombinacije neće izgledati nimalo dosadno, već efektno, što je pokazala Nada u kombinaciji koja nije promaknula ni našem fotografu Goranu Čižmešiji

Kombinacija bermuda i pripadajućeg sakoa izgleda jako cool i super je odmak od klasike, a "prolazi" i u poslovnim prigodama, što je visual menadžerica pokazala svojim outfitom. Dozu uzoraka u stajling je unijela odabirom kariranog kaputa, a čizme na vezanje s blok potpeticom odličan su odabir za svaki dan jer su udobne i daju dozu elegancije svakoj kombinaciji.

Prugasti zimski puloveri zbog kojih će svaka zimska kombinacija izgledati baš chic:

FOTO: Arket 89 eura FOTO: Arket 179 eura FOTO: Arket 89 eura FOTO: Arket 79 eura FOTO: COS 89 eura FOTO: COS 69 eura FOTO: COS 89 eura FOTO: COS 79 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 19,99 eura FOTO: & Other Stories 89 eura FOTO: & Other Stories 89 eura FOTO: & Other Stories 69 eura FOTO: & Other Stories 65 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura

Uvijek cool odjevena: 'Htjela sam razbiti ozbiljnu bundu pa sam je ostalim komadima učinila mladenačkijom'
Student međunarodnog prava sa super smislom za modu: 'Volim crvenu, to mi je jedna od omiljenih boja'
Suknje midi dužine zbog kojih će svaka poslovna kombinacija izgledati još bolje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".