Važno je biti svoj: Ova dama zna kako ne robovati trendovima, a opet izgledati cool

Kratka plava kosa, odlična haljinica i upečatljiva torbica = formula za super styling!
Vidi originalni članak

U moru trendova koji nam dolaze s različitih strana, ponekad je teško ostati vjeran sebi i vlastitome stilu. Ipak, ova dama iz Šibenika u tome je uspjela kad je gradom prošetala u ležernoj odjevnoj kombinaciji, idealnoj za odlazak na kavu.

Odlučila se za traper haljinicu koja je izvrstan temelj za "nadogradnju" jer je jednostavna pa se mogu kombinirati različiti modni dodaci. Upravo je to i ona učinila te se odlučila za maramu i upečatljivu torbu boje fuksije, a ta dva detalja osvježili su cijeli outfit. Kako bi malo "smirila" dojam, isfurala je bež špagerice, a nije zaboravila na neizostavan detalj svake dobre odjevne kombinacije - radi se, naravno, o crvenom ružu, a njoj tako dobro stoji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".