Vatreni i genijalne kumice s Dolca: Ovo je top pet najgledanijih videa na Divi u 2018.!

Ove godine svi su bili zaluđeni našim Vatrenima, a kumice s placa bile su pravi hit
Vidi originalni članak

Na petom mjestu našle su se kumice s Trešnjevačkog placa kod kojih smo došli po ljubavne savjete. A bilo je tu svega, pogledajte sami: 

U vrijeme Svjetskog prvenstva ovog ljeta, svi smo bili zaluđeni s Vatrenima. Jedan od najgledanijih videa na tu temu bio je: Vatreni Blockbuster. Tko bi od poznatih glumaca glumio naše nogometaše u filmu?

Na trećem mjestu nagledanijih videa našle su se Ana i Zlata koje su iskomentirale najpopularnije jesenske trendove od ove godine, u našoj rubrici - Glas naroda. Kumice su pravi hit, a Ana i Zlata su nam se odmah svidjele! Njihova iskrenost je zaista posebna.

Na odličnom drugom mjestu opet su se našle naše duhovite kumice. Ovog puta Ana s kojom smo razgovarali o popularnim Kardashiankama, a ona nam je rekla sve što o njima zna i misli. 

Na prvom mjestu s gotovo pola milijuna pregleda našao se video u kojem su glavni glumci ponovno naši nogometaši. Ovaj put sve njihove najbolje izvedbe omiljenih hitova, točnije, njih deset spojili smo u jedan video! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".