Vatrene navijačice Vatrenih: Tko su supruge i djevojke hrvatskih reprezentativaca

Vjerne navijačice hrvatskih nogometaša, kako na terenu tako i u privatnom životu
Vidi originalni članak

Približava se dugoočekivani susret hrvatske i mađarske nogometne reprezentacije, a naša je pozornost i ovoga puta usmjerena na tribine. U pobjedi i u porazu djevojke i supruge reprezentativaca s tribina vjerno bodre naše nogometaše. 

Tajanstvena Vanja Modrić bolja je polovica najboljeg svjetskog igrača, Luke Modrića, a jedan telefonski poziv bio je početak ljubavi koja traje već 15 godina. Naime, Vanja je 2004. godine službeno morala nazvati Luku, koji je u to vrijeme bio na posudbi u Interu, a kratki informativni poziv pretvorio se u trosatni razgovor. Nedugo nakon tog razgovora našli su se na piću i ubrzo započeli svoju vezu. Iako 5 godina mlađi, Luka je zahvaljujući svojoj jednostavnosti, šarmu i ambicijama vrlo brzo osvojio Vanju. Nakon dvije godine veze započeli su zajednički život, a svoju vezu ozakonili su 2010. godine ispred matičara, veliko crkveno vjenčanje održano je iduće godine, slavlje se nastavilo u hotelu Westin. To da je njegova najvjernija navijačica dokazuje i time što snima i arhivira apsolutno sve Modrićeve utakmice, koje potom zajedno gledaju i analiziraju.

Ivana Vida, djevojački Gugić, supruga je hrvatskog stopera Domagoja Vide. Ima 25 godina i bivša je Kraljica Hrvatske. Ovaj ljubavni par upoznao se u noćnom klubu, a vezu su nakon četiri godine okrunili brakom. Kad su se upoznali, atraktivna Ivana gradila je manekensku karijeru, a tada je nosila i laskavu titulu prve pratilje Miss Dalmacije. Ivana i Domagoj vjenčali su se u Istri u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a svadbeno su slavlje održali u hotelu Kempinski u Umagu. 

Naš reprezentativac Ivan Perišić suprugu Josipu "čuva" od javnosti - rijetko se pojavljuju na društvenim događanjima. Ipak, tu su društvene mreže u kojima imamo barem mali uvid u modni svijet ove ljepotice. Kažemo modni jer je Josipa stvarno stylish dama, čije kombinacije rado želimo kopirati. Kombinira dizajnerske i high street komade, a jednako dobro izgleda u trapericama i suknji, kao i u "ozbiljnijim" komadima poput bunde ili cvjetnim uzorcima i tenisicama. Josipa se s našim reprezentativcem i igračem Bayerna vjenčala 2012. godine, a upoznali su se još u srednoj školi, kad je njihova ljubavna priča i započela.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri upoznali su se kada je Ivan počeo igrati u Španjolskoj, a danas imaju dvije kćeri i u braku su od 2015. Kad je krenuo igrati za Sevillu u njegov je život ušetala je, do tada nepoznata, Raquel Mauri koja je radila kao konobarica. Ivan nije odustajao, pa je u kafić u kojem je radila dolazio svaki dan dok nije pristala izaći s njime. Vjenčali su se civilno 2013., a u crkvi 2016. godine. Rakitić je mjesecima pokušavao izvesti svoju buduću suprugu na spoj. Stalno je govorila kako mora raditi i da ima puno obveza, a onda je Rakitića jednog dana prijatelj nazvao i rekao kako Raquel sjedi u kafiću i da je na slobodnom danu. Ivan je odmah sjeo u auto i došao do kafića, uzeo stolicu, sjeo pored nje i rekao: "Evo me, sada moraš izaći sa mnom jer ne radiš." Otišli su na večeru i od tada su zajedno. Zgodnu Raquel na Instagramu prati oko 730 tisuća pratitelja, a ova lijepa Španjolka klasičnog stila, svoje pratitelje voli uveseliti divnim fotografijama (sebe i svoje poznate obitelji).

Supruga Marcela Brozovića ljepotica je koja se skriva od javnosti - fotografije na Instagramu su joj "zaključane", a s Marcelom se tek ponekad pojavljuje u javnosti pa informacije o njoj zbilja cure na "kapaljku". Silvija je studirala biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a ona i Marcelo postali su roditelji malene Aurore u travnju 2017. godine, a uskoro očekuju i drugo dijete. Zajedno žive u Milanu, gdje Marcelo igra u Interu, a prema pisanju 24 sata, Silvija ga je privukla zbog svog izgleda i pameti. Nakon četiri godine veze, par se vjenčao u prosincu 2016. godine u Velikoj Gorici kod matičara pred dvadesetak nazočnih. Danas su Silvija i njihova kći Aurora najveća Marcelova podrška, a vjerujemo da će bodriti tatu i na večerašnjoj utakmici protiv Mađarske. 

Tina Jedvaja na tribinama gotovo uvijek bodri njegova prekrasna djevojka Dina Dragija. Ova 23-godišnjakinja diplomirala je na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld, a ima isksutva i u modelingu, što nas uistinu ne treba čuditi s obzirom na to da osvaja izvrsnom figurom, prodornim zelenim očima i divnom plavom kosom. Dina bodri Tina u svim sportskim uspjesima, no podrška ne izostaje ni s njegove strane. Prije nego što se pohvalio da studira u Londonu, na Instagramu se pohvalio kako je njegova draga osvojila i Dekanovu nagradu pa je fotografiju popratio opisom: "Jako sam ponosan na tebe, zaslužila si!". Ova ljepotica ima odličan smisao za modu pa pratitelje na Instagramu nerijetko časti odličnim odjevnim kombinacijama. Njezin je stil mladenački, uvijek se nađe između ležernog izdanja i elegancije, a svaki styling začini nekim trendi komadom. 

Helena Matić atraktivna je brineta koja odmah osvojila javnost svojom pojavom. 24-godišnja djevojka Dominika Livakovića studentica je industrijskog dizajna na TTF-u. Bavi se i klizanjem te je članica kluba “Zagrebačke pahuljice”, a s Dominikom je u vezi od ljeta 2017. On je jednom prilikom za IN Magazin izjavio da mu Helena mnogo znači te im razdvojenost teško pada. No, kad su skupa, vole otputovati negdje - obišli su Abu Dhabi, Pariz, Dubai... Rado su viđeni gosti i na društvenim događanjima.

Dinamovac Bruno Petković ne skriva ljubav prema svojoj djevojci Tei Slavici, nekadašnjoj manekenki i studentici međunarodnog poslovanja. Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima, ali otkrio je ipak da je on taj koji je osvojio nju, a ne ona njega. Slavica je, s obzirom na to da se neko vrijeme bavila manekenstvom i modelingom, vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a vjerujemo da će na svom Instagram profilu popratiti i večerašnju utakmicu. 

Za prekrasnim damama hrvatskih reprezentativaca ne zaostaju ni bolje polovice Mađara. Na svojim Instagram profilima zgodnim djevojkama i suprugama pohvalili su se i Krisztián Németh i Roland Sallai

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".