Vatrena romantika: Divne fotografije naših reprezentativaca i njihovih boljih polovica

Odmor je za dečke napokon krenuo, a oni ga provode sa svojim suprugama i djevojkama
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić otvorio je sezonu osvajanja pratitelja na Instagramu romantičnim fotografijama sa svojom Raquel. Predivni par objavio je fotografije jahanja na konjima uz iste emotikone, koji im očito nešto znače, a toliko je super što samo oni to znaju!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odmaraju u Rapcu. Tamo će u subotu biti njihovo vjenčanje. Vedran je ispod fotografije napisao kako ima frizuru kao Duško Lokin, a mi se nadamo da će je do subote popraviti! (šala, dobra je!)

Filmski trenutak pokazali su nam Domagoj i Ivana Vida. Domagoj je svoju suprugu podigao u zrak i poljudio, a trenutak su objavili na Instagramu i nama se srce rastopilo. 

Luka Modrić čestitao je rođendan svojoj Vanji s najljepšom i najjednostavnijom porukom ikada: "Sretan rođendan, sve moje!", a sve to uz fotografiju na kojoj se on i njegova supruga drže za ruke.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".