Vanja Modrić navijački je stajling zaokružila skupocjenom Chanelovom torbom koja se smatra modnim ulaganjem

Riječ je o modelu Chanel 11.12 u bijeloj boji koja je zapravo reinterpretacija torbe 2.55 dizajnerice Gabrielle Chanel iz veljače 1955, a predstavio ju je Karl Lagerfeld 1983.
Vidi originalni članak

Utakmice hrvatske reprezentacije u Katru prati i Vanja Modrić, samozatajna supruga Luke Modrića koju nemamo prilike često vidjeti. Na dvoboju Hrvatske i Japana pojavila se u navijačkom stajlingu sastavljenom od prepoznatljivog dresa i traperica, a kombinaciji je dodala dizajnersku torbu koja u modnom svijetu ima kultno mjesto.

Riječ je o modelu Chanel 11.12 u bijeloj boji, reinterpretaciji torbe 2.55 koju je dizajnirala Gabrielle Chanel u veljači 1955. pa datum objašnjava ime torbe. Model 11.12. osmislio je Karl Lagerfel 1983. godine, a torba je ušla u povijest mode kao prva Chanelova torba s isprepletenim logotipom dvostrukog slova C.

Vanja ju je nosila i na utakmici Hrvatske i Belgije, a za Chanelove se modele kaže da su izvrsna modna investicija.

Naime, iz godine u godinu, rastu cijene kultnih torbi s potpisom francuske luksuzne modne kuće, baš kao i onih s potpisom brenda Hermès. Neka su istraživanja prije nekoliko godina čak pokazala da je bolje uložiti u takvu dizajnersku torbu nego u zlatne poluge jer im cijena ne pada.

Model kakvog je izabrala Vanja Modrić svevremenski je i lako se kombinira. Bijela boja odličan je odmak od klasike u crnom varijanti, koju najčešće imamo prilike vidjeti, a model se ističe prepoznatljivim prošivenim dizajnom i zlatnim lancem. Model dolazi u tri veličine, a supruga Luke Modrića izabrala je srednju varijantu koja jednako dobro izgleda i u dnevnim i u večernjim kombinacijama.

Mnogi poznati bodre hrvatsku reprezentaciju s tribina, među njima je i prekrasna Helena Livaković u golmanskom dresu

Znate li što su ceramidi? Važni su za zaštitu barijere kože, a kad ih ima dovoljno, ona je glađa, mekša i zdravija

Osvojila nas je osmijehom i odličnim stajlingom: Plavi kaput i čizme zmijskog uzorka zvijezde su Marine kombinacije

Ivanin smisao za modu pravo je osvježenje na zagrebačkoj špici: 'Volim pratiti trendove, ali ne odijevam se nužno prema njima'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".