Valentino za snažne žene

FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook FOTO: Valentino Facebook
Najnovija Valentino mini kolekcija inspirirana je likom Wonder Woman!
Vidi originalni članak

Dizajneri brenda Valentino Maria Grazia Chiuri I Pierpaolo Piccioli inspiraciju za najnoviju mini kolekciju pronašli su u liku snažne Wonder Woman. Ovo nije prvi puta da je ovaj luksuzni brend inspiraciju pronašao u strip junacima a dizajneri ističu kako je ova kolekcija ipak posebna jer njome slave žene. Kako bi dizajnirani komadi bili nosiviji te elegantini i bezvremenskiodlučili su izbjeći (pre)doslovne strip motive i pop art te su modele prekrili zvijezdicama i zakovicama. Također, za ovu priliku talijanski umjetnik Solo u njujorškom će dućanu ekskluzivno oslikati dućan u motivima Wonder Woman!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".