Valentina nas uvijek oduševi, i simpatičnošću i outfitom: Gradom je prošetala u hlačama kakve se ne bi svatko odvažio nositi

Izabrala je metalik varijantu, a ona se savršeno uklopila u novogodišnje izdanje u kojem ju je fotografirao Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

S pjevačicom i glumicom odličnog smisla za modu, Valentinom Krajnom, imali smo prilike razgovarati već nekoliko puta, a svaki bi put pokazala i super modno izdanje. Tako je bilo i ovog puta, kad ju je na Staru godinu u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je prošetala u stajlingu u kojem su glavnu riječ vodile genijalne hlače.

Izabrala je hlače s metalik odsjajem, jedan od onih modela koji se ne bi svatko odvažio nositi, a njoj tako dobro pristaju. Ispričala nam je kako je kombinacija nastala spontano, baš kao i mnogi drugi njezini outfiti jer je, kaže nam, i sama spontana osoba:

– Ovo je u stilu cool disco. Najviše volim zlatno, ali sam danas ipak za promjenu odjenula srebrno.

I ostatak kombinacije zaslužio je čistu modnu peticu - statement hlače kombinirala je s dizajnerskim tenisicama koje se ističu cvjetnim detaljima, a za oko nam je zapeo kaput pepita uzorka. Takav je uzorak pravi klasik u zimskom ormaru i nećete pogriješiti ako komade pepita printa dodate u kolekciju jer su nosivi mnogo duže od samo jedne sezone.

Kožnu torbu najbolje je kupiti na sniženju: Ima i klasičnih i trendovskih modela, već od pedesetak eura

FOTO: & Other Stories 75 eura FOTO: & Other Stories 75 eura FOTO: & Other Stories 50 eura FOTO: & Other Stories 100 eura FOTO: & Other Stories 110 eura FOTO: & Other Stories 50 eura FOTO: & Other Stories 55 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 99,99 eura FOTO: Massimo Dutti 259,99 eura FOTO: Massimo Dutti 259,99 eura FOTO: Massimo Dutti 65,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".