Uzvanica na vjenčanju misli da će ovom haljinom zasjeniti mladenku: Što vi mislite?

Je li uzvanica opravdano zabrinuta?
Vidi originalni članak

Zlatno je pravilo vjenčanja da ne smijete nositi bijelo niti bilo što 'ekstravagantno' kako ne biste zasjenili mladenku, no jedna je žena o ovom pravilu možda nepotrebno brinula. U svojoj objavi na stranici Mumsnet, napisala je kako brine da njezina cvjetna haljina brenda ChiChi ne zasjeni onu mladenkinu. Međutim, korisnici su je tada počeli uvjeravati da se to ipak neće dogoditi jer je haljina užasna.

Većina je dijelila mišljenje kako ova haljina uopće nije toliko efektna koliko ona misli, dok su drugi rekli da je haljina lijepa, ali da svakako neće biti u sukobu s vjenčanom haljinom mladenke, piše Metro

- Pitala sam nekoliko ljudi što misle o ovoj haljini. Svi koje sam pitala (6 osoba) kažu da je haljina u redu i da bih je svakako trebala nositi, no da sam ja mladenka, osjećala bih se kao da netko pokušava ukrasti pozornosti noseći je. Jesam li ja nerazumna, ili pak svi ostali?- napisala je zabrinuta žena. 

'Haljina je lijepa, ali ne toliko da zasjeni mladenku', 'Kako ova haljina uopće dolazi u opticaj?', 'Haljina uopće nije toliko lijepa, no ako misliš da će zasjeniti mladenku, onda je nemoj ni nositi', bili su samo neki od komentara. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".