Uz trendi komade zgodna Marija dokazala da crno-bijele kombinacije ne moraju biti monotone

Goran Čižmešija fotografirao je studenticu koja nas je odmah osvojila svojim jedinstvenim smislom za modu
Vidi originalni članak

Marija Vuglač nova je gošća naše modne rubrike u kojoj Goran Čižmešija donosi najbolja odjevna izdanja sa zagrebačkih ulica. Osim odličnim stilskim izborom, modno osviještena studentica novinarstva i model oduševila nas je i svojom simpatičnošću. Za Divu je i ispričala par detalja o svojem stilu te otkrila zašto je izbor "pao" baš na ovaj outfit.

– U zadnje vrijeme najviše nosim bež, crno i bijelo jer se u tim nijansama najbolje osjećam. Naočale su modni detalj bez kojeg ne izlazim iz kuće – ispričala nam je Marija koja je u svom stajlingu prošetala neke od najvećih jesenskih trendova.

Odabrala je bijeli kratki pleteni džemper koji je sparila s oversized crnim hlačama visokog struka. Hlače poput njenih odličan su odabir u ležernim, ali i nešto elegantnijim prigodama, a mogu se kombinirati na razne načine.

Look je dopunila ležernom kratkom jaknom od umjetnog krzna, jednom od onih kakve su ove jeseni veliki hit, kao i minimalističkom crnom Gucci torbicom, dok bijele tenisice daju outfitu sportsko-šik notu.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Novi jesenski hit su parfemi s mirisom trešnje: Izaberite jednog od ovih, najdugotrajniji su na koži
Angelina Jolie redefinira eleganciju na crvenom tepihu: Zanimljiva stilska igra u odijelu Dolce & Gabbane
Zendaya zablistala u zlatnoj vintage haljini s kojom je odala počast legendarnoj Cher

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".