Uz prezervativ za tenisice 'samouvjereno zakoračite na mjesta o kojima ste mogli samo sanjati'

Vaše bijele tenisice s ovim praktičnim dodatkom mogu i ostati bijele
Vidi originalni članak

Na scenu bizarnih modnih dodataka stigao je posebno zanimljiv i praktičan dodatak tenisicama, tzv. 'shoe condom'. Da, dobro ste pročitali! Riječ je o prezervativu za vaše tenisice.

Zahvaljujući ovom prezervativu, više neće biti potrebe za googlanjem trikova kako održati omiljene tenisice čistima. Sve što trebate jest navući djelomično transparentnu i elastičnu navlaku preko svojih tenisica i spremni ste za sve vanjske uvjete koji ih mogu oštetiti ili uprljati. 

Na online shopu bluecrate.com možete ih kupiti za samo 9,99 funti, a na stranici je ovaj proizvod vrlo živopisno predstavljen: "Vrlo je sličan standardnom prezervativu, a štiti stvari koje najviše volite. Vrlo jednostavno ih možete sami navući - ili zamolite prijatelja - a zatim samouvjereno zakoračite na mjesta o kojima ste mogli samo sanjati ako biste se odlučiti za obuvanje novih tenisica."

Navlaka za tenisice dolazi u tri veličine i savršeno prijanjaju uz svaku tenisicu. 

- Festivali? Nikakav problem! Ljepljivi pod u klubovima? Pff, slobodno! - objašnjavaju na stranici. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".