Uz pomoć majke, srednjoškolka sašila i oslikala maturalnu haljinu; korisnici na društvenim mrežama oduševljeni

Ciara Gan odlučila je sama sašiti maturalnu haljinu, a rezultat je impresivan
Vidi originalni članak

Tinejdžerica Ciara Gan na svojoj je maturalnoj večeri nosila jednu od najposebnijih haljina koju smo ikad vidjeli. Fotografije je objavila na drutšvenim mrežama, a one su odmah postale viralne, piše Bored Banda. Ciara je 17-godišnja srednjoškolka koja živi na Filipinima, a u maturalnu večer odlučila je uključiti ljubav prema umjetnosti. Mjesec je dana radila na svojoj haljini, a rezultat je stvarno jedinstvena haljina s ručnom oslikanim cvjetnim motivima. 

U izradi haljine pomogla joj je njezina majka, a sama ju je osmilila, sašila i oslikala s 80 motiva različitog cvijeća. Samo za oslikavanje haljine, bilo joj je potrebno pet dana, a njezini kolege i kolegice iz razreda nisu mogli vjerovati kakav je fantastičan rezultat napravila. Ciara je za BizzFeed rekla da ju je za ovaj potez inspirirala majka, a odvažila se na njega jer voli isprobavati nove stvari pa je pomislila - zašto ne?!

Ciara je odlučila sama napraviti haljinu jer, nakon što je angažirala dizajnera, nije bila zadovoljna rezultatom.

FOTO: Instagram @ciaragan FOTO: Instagram @ciaragan FOTO: Instagram @ciaragan FOTO: Instagram @ciaragan FOTO: Instagram @ciaragan FOTO: Instagram @ciaragan

S mamom je kupila 12 metara tkanine i dodala im kristale, a inspirirala se knjigom Jodi Lynn Anderson "Tiger Lily" pa je odabrala narančasto cvijeće i maknula se od klasičnih ruža - iako su lijepe, kaže, ne reflektiraju njezinu osobnost. Umjesto toga, odabrala je kombinaciju narančaste i zelene koje "vrište" Ciara. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".