Uz pametne tajice do savršenih traperica

Pronalazak traperica koje vam savršeno pristaju možete pronaći u trenu pomoću pametnih tajica LikeAGlove i to sve samo jednim klikom iz udobnosti vlastitog doma...
Vidi originalni članak

Pronaći traperice koje savršeno odgovaraju vašoj figuri ponekad se čini nemoguća misija, ali od sada i za to postoji rješenje. Jednim pritiskom na gumb tajica LikeAGlo mjere se vaše proporcije koje se prenose na aplikaciju na pametnom telefonu koja zatim na osnovu dobivenih podataka na internetu pronalazi odgovarajuće modele, veličine i brandove traperica koje odmah možete kupiti.

Za uzimanje proporcija potrebno je samo pet sekundi što čini cijeli proces jednostavnim i brzim. Tajice su dostupne u jednoj veličini, ali zbog svoje elastičnosti pristaju svim veličinama i mogu se naručiti preko interneta, dok je aplikacija besplatna. Redovna cijena pametnih tajica je 99,99 $, ali do 16. listopada mogu se kupiti za 39,99 $. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".