Kako biti trendi, a ne potrošiti ni lipe!

Što kažu modni stručnjaci?
Vidi originalni članak

Modni urednici dobro su upućeni u sva zbivanja u modnome svijetu, a istovremeno su oni ti koji su upućeni u sve stilske trikove pomoću kojih možete bolje izgledati svakog dana. Stoga, donosimo par trikova koje možete primijeniti na svakodnevno odijevanje, a jamčimo vam da će biti uspješni!

Kako "zasukati" rukave?

Sakoi i puloveri nam nekako bolje izgledaju kad su rukavi malo podignuti, no istovremeno nam je i tlaka neprestano ih popravljati. Ipak, rješenje postoji - uzmite gumciu koja vas neće stezati, namjestite rukave kako želite da vam stoje te na nadlakticu stavite gumicu, no dobro je sakrijte. Rukavi će stajati cijeli dan, a vi ćete biti bezbrižne! 

Kako staviti košulju u hlače, a da ne izgledate uštogljeno?

Odgovor je jednostavan - stavite samo jednu stranu košulje u hlače, i to onu na kojoj se nalaze gumbi. Tako ćete izgledati ležernije, no istovremeno s dozom klasike. 

Kako biti spreman za sve prigode?

Ili drugačije rečeno - poslovno s prednje strane, a spremne za tulum sa stražnje strane!  Bijelu košulju zataknite u hlače samo s prednje strane, a iza neka ostane ležerno stajati preko hlača.

Kako cool podfrknuti nogavice?

Ako želite staviti pozornost na svoje nove cipele ili sandale ili napraviti da boyfriend traperice izgledaju manje ležerno, podfrknite hlače. To će najbolje izgledati ako ih potfrknete jednom, a prilikom drugog puta ostavite da rub traperice malo viri jer će tako izgledati nesavršeno, no upravo je to ono što želite!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".