Uz ovako dobru haljinu, ostalo pada u drugi plan: 'Volim srednjovjekovni stil i općenito romantične stvari'

Naš street style fotograf ulovio je na špici damu koja je odabrala lepršavu i raskošnu haljinu i u njoj zablistala
Vidi originalni članak

Da se sa samo jednim odjevnim komadom može postići savršen stajling, pokazala je nova akterica naše street style priče. Moniku Hanžek fotografirao je naš Goran Čižmešija, a studentica mu je ispričala zašto je odabrala baš ovaj outfit.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer volim crno i zlatno. Nosim i ostale boje, ali crna uvijek prevladava. Volim srednjovjekovni stil i općenito romantične, ženstvene stvari. Ne volim baš nositi tenisice i traperice, više se volim istaknuti iz mase - ispričala je. 

Dodala je da najčešće bira odjevne komade bez uzoraka, a ako na sebi imaju print, onda on mora biti jednostavan ili apstraktan, likovnog stila. 

Monika je lepršavu i raskošnu haljinu efektnog uzorka kombinirala s crnim sandalama, a stajling je upotpunila klasicima koje svoje mjesto trebaju pronaći u svakome ormaru. Odabrala je crni sako i malu crnu torbicu te je kombinaciji dodala tek decentan nakit.

Kombinacija zgodne stilistice 'pomela' špicu, odvažno nosi komade koje se ne bi svatko usudio
Jednostavnost joj odlično stoji: 'Pratim trendove, a više volim elegantan stil nego nešto sportsko'
Zebrasta haljina izgleda sjajno u kombinaciji s trendi torbom: 'Nikad ne bih odjenula nešto u čemu se ne osjećam udobno'

*Članak je izvorno objavljen u svibnju 2021.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".