Uz ovako dobru haljinu, sve ostalo pada u drugi plan: Zgodna dama prošetala je savršen ljetni stajling

Naš street style fotograf ulovio je na špici damu koja je odabrala divnu i raskošnu haljinu i u njoj zablistala
Vidi originalni članak

U ljetnim danima uvijek volimo šarene kombinacije pune uzoraka, dok one u neutralnim nijansama nisu toliko efektne. Jednu takvu prošetala je nova akterica naše street style modne rubrike. Na zagrebačkim ulicama rado je pozirala našem street style fotografu Goranu Čižmešiji.

Genijalna haljina s leopard uzorkom pratila je liniju tijela, a gumbi duž sredine dali su chic prizvuk cijelom stajlingu. Efektnu haljinu kombinirala je uz neutralne modne dodatke koji su uvijek dobra investicija jer ih nosimo iz godine u godinu i nikad ne izlaze iz mode – crnim sandalama i malom Louis Vuittona torbicom.

Dodala je i trendi šešir koji je dodao dozu elegancije, no najljepši modni dodatak svakako je bio njezin predivan osmijeh ‘od uha do uha’

Sjajni ljetni parfemi koji se najduže zadržavaju na koži, a pritom ne gube na mirisu
Moment Art nudi predivan nakit inspririan mediteranom, a iza njega stoji mlada zadarska umjetnica Monika
Kako postićI savršene usne bez profesionalnih tretmana: Otkrijte avant-garde njegu usana Monike Heiligmann

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".