Uz ova tri savjeta vaši će poslovni outfiti izgledati još više stylish!

Ne morate kupovati nešto novo, samo biti dosjetljivi!
Vidi originalni članak

 

Odjenite basic majicu ispod slip haljine

Sigurni smo kako u svojem ormaru imate barem jednu slip haljinu te kako su vam one rezervirane izričito za izlaske. Međutim, one mogu postati odličan dio casual izdanja tako da ispod njih odjenete običnu bijelu majicu - time ćete dobiti cool izgled u kojem ćete na poslu izgledati pristojno, a za večernji izalazak možete jednostavno skinuti majicu koja se nalazi ispod haljine! 

Kad ste u dvojbi, nosite bijelo!

Tkogod je izmislio pravilo da se bijelo ne nosi poslije ljeta - prevario se! Kad ste u dilemi, jednostavno odjenite bijele traperice, bijele gležnjače i top u istoj boji - izgledat ćete chic, a istovremeno će vam trebati jako malo vremena da se spremite! 

Nosite krpice dizajnera za koje nitko još nije čuo!

Zašto vaši outfiti ne bi bila platforma za neafirmirane dizajnere? Ujedno ćete podržazi mlade nade, ali i izgledati originalno te biti sigurni kako nitko neće isfurati nešto slično! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".