Uz ova četiri trika nošenje štikli više nikad neće biti problem!

Investirajte u štikle i riješite se problema bolnih stopala!
Vidi originalni članak

Bolna stopala veliki su problem brojnih žena pa upravo iz tog razloga izbjegavaju nošenje štikli. Ipak, uz nekoliko trikova možete si olakšati njihovo nošenje - poslušajte nas i neka obavljanje svakodnevnih poslovnih obveza postane udobno i bezbolno!

Deblja i stabilnija peta

Blok pete jako su popularne posljednjih nekoliko sezona pa iskoristite taj trend i nosite obuću koja nema tanke pete i potplat. Noge će vam biti zahvalne, a u štiklama ćete izdržati cijeli dan! 

Razgibajte stopalo

Kad vam se pruži prilika, izujte se i razgibajte stopala - prste pomičite prema dolje i istežite ahilovu tetivu jer će time ona postati gipkija. Također, priuštite si masažu na kraju dana jer će vam se stopala tako opustiti. 

Nosite cipele koje učvršćuju gležnjeve

Kod cipela je najbitnija stabilnost, a obuća poput gležnjača ili čizmi su idealan izbor jer će gležanj biti na mjestu, a time će hod biti ugodniji! 

Recite "da" silikonskim jastučićima

Silikonski jastučići na prednjem dijelu cipele mogu spasiti stvar jer će tabani biti manje bolni, a i spriječit će brzi nastanak žuljeva. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".