Uz osmijeh od uha do uha: Dečki sa špice najbolja su inspiracija za formalno odijevanje i business dress code

Odabrali su nijanse plave i kombinirali s must have komadom u svakoj muškoj garderobi - bijelom košuljom
Vidi originalni članak

Možda nisu imali vremena za poziranje našem fotografu Goranu Čižmešiji, ali su bili spremni za odlične paparazzo fotke na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. 

Dečki su pokazali kako izgledaju savršene odjevne kombinacije za formalne prigode ili za business dress code

Njihova formula za ljetne outfite je jasna: odijelo se nosi uz bijelu košulju, prsluk i sako preko ramena, a tijekom toplijih dana najbolji izbor su sve nijanse plave. 

Dečki su look zaokružili cool sunčanim naočalama i crnim mokasinama, odnosno smeđim cipelama te, naravno, osmijehom od uha do uha. 

Njihovim se outfitima možete inspirirati ako se možda spremate na ljetno ili jesensko vjenčanje, ali i u poslovnom odijevanju, ako dress code zahtijeva nešto formalnije odabire. 

Ukradite outfit ideju za vrući ljetni dan: On u stylingu kojeg frajeri obožavaju, a ona u omiljenoj ljetnoj kombinaciji
Tako jednostavno, a tako stylish: Pogledajte frajera čiji nam je outfit odmah zapeo za oko
Muškarci, učite od njega: Stylish frajer špicom prošetao u outfitu s kojim baš nikad nema greške i hit modelu tenisica
Stylish broker sa špice nosi savršen outfit kojim se svi frajeri mogu inspirirati: 'Boje kombiniram prema raspoloženju!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".