Uz Havaiansice odlazak na plažu postaje novi modni ritual

Ovo ljeto ne radimo kompromis između udobnosti i stila
Vidi originalni članak

Odlazak na plažu svima predstavlja kratak bijeg od svakodnevne realnosti u zonu opuštanja i uživanja u suncu te zvukovima valova. Sve više svjedočimo kako se moda prilagodila opuštenom ljetnom stilu pa je tako kupanje i sunčanje postalo izvrsna prilika da pokažemo kreativnost u slaganju lepršavih ljetnih odjevnih kombinacija. 
Ove godine su u fokusu minimalističke bijele haljine koje nosimo od jutra do večeri u kombinaciji s koloritnim japankama. Osim bijelih haljina, ultimativni modni klasik su i kratke jeans hlačice na koje najčešće odijevamo bijele topiće ili bluze s puf rukavima kako bi naglasili preplanulu put. Ipak, ljeto nije ljeto bez razigranih boja, a u minimalističkim outfitima najviše od izražaja dolazi obuća u jarkim bojama. Kultni brazilski brend ljetne obuće Havaianas je pripremio nove modele popularnih SLIM i TOP kolekcija koji mogu biti idealan šareni detalj za  podizanje svakog outfita.

Ovo ljeto ne radimo kompromis između udobnosti i stila, a Havaianas japanke su idealan comfy hit koji je zavladao plažama. 

Nove SLIM i TOP kolekcije donose predivne modele u svim duginim bojama. TOP unisex kolekcija jedan je od svjetskih bestselera zahvaljujući kombinaciji minimalističkog i jednostavnog izgleda te izboru boja od crnih klasičnih do ludih neonskih žutih i zelenih koje su jedan od ovogodišnjih favorita. 

SLIM kolekcija jedna je od omiljenih među djevojkama zbog svojeg prepoznatljivog ženstvenog izgleda pa su idealne za nošenje na večernje beach partyje ili izlazak s prijateljicama. Ove godine paleta boja je zaista raznovrsna pa će i oni najzahtijevniji pronaći model za sebe. Čvrste zaljubljenice u zemljane i neutralne tonove neće ostati razočarane kao niti sve djevojke sklone eksperimentiranju i isprobavanju trendova kada ugledaju upečatljive modele u hot pink ili vibrantnoj narančastoj nijansi.

Obje kolekcije prate veseli i optimistični duh Havaianasa te njihovu prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu od otporne gume koja čuva nogu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".