Uz efektno ružičasto odijelo, uvijek besprijekorno odjevena kraljica Letizia odabrala je elegantne nude cipele

Španjolska kraljica pojavila se u ružičastom odijelu i slingback cipelama u nude nijansi.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia izgledala je zapanjujuće u ružičastom odijelu dok je prisustvovala na UN-ovom sastanku o rijetkim bolestima održanom u New Yorku. Iznijela je svoje primjedbe putem videopoziva kako bi zagovarala rezoluciju Svjetske zdravstvene organizacije iz 2024. kojom se podržava univerzalna zdravstvena pokrivenost za osobe s rijetkim bolestima.

Za ovu prigodu odlučila se za odgovorajući Hugo Boss komplet od ružičastog sakoa i elegantnih hlača s remenom. Komplet je uparila s bluzom boje ljuske jajeta te jednostavnim srebrnim naušnicama s dijamantnim nitnama i skromne nude slingback štikle.

No, ovaj look je potpuno ‘recikliran’ jer ovo nije prvi put da kraljica Letizia nosi ovu kombinaciju. Naime, prvi put je u ovom odijelu prošetala za Nagrade UNICEF-a u Španjolskoj koje su održane dva tjedna prije videopoziva.

I nastavljajući niz humanitarnih posjeta, kraljica je prije ovoga bila u Londonu kako bi sudjelovala na središnjem događaju Svjetskog dana istraživanja raka.

Tada je Letizia debutirala novu Giorgio Armani plisirana haljinu u plavoj boji s elefantnim dezenom cvijeća. Dodala je i Carolina Herrera clutch torbicu te slingback cipele iste marke.

Cate Blanchett na Tjednu mode u Milanu oduševila u vintage Giorgio Armani kombinezonu i stiletto čizmama
Zgodnoj Michelle izvrsno pristaje kombinacija mini-suknje, 'zgužvanih' čizama i kožne jakne
Idealni za jesenske dane: Sakoi i blejzeri koji pašu na sve kombinacije - casual ili business!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".