Uz crne krojene hlače, Kate Middleton bira crveni sako od tvida iz popularnog high street dućana

Riječ je o teksturiranom tvid sakou s dvostrukim kopčanjem koji ima duge rukave i dvostruki preklop.
Vidi originalni članak

Kate Middleton se vratila svom prepoznatljivom izgledu krojenih odvojenih hlača za Family Portage sesiju u Orchards Centeru u Kentu. Princeza od Walesa za ovu je prigodu vratila svoj crveni Zara blejzer koji je iskombinirala s elegantnim crnim hlačama, bež pletenim puloverom i crnim balerinkama na špic iz Bodena.

Naime, ovo je osmi put od 10 javnih angažmana da je Kate odabrala kombinaciju blejzera i hlača! Čini se da je princeza definitivno odbacila haljine, preferirajući blejzere, odijela i komplete.

Crveni blejzer koji je odabrala je iz Zare, popularnog high street dućana. Riječ je o teksturiranom tvid sakou s dvostrukim kopčanjem koji ima duge rukave i dvostruki preklop. Kate je prilično odana Zari, nosila je dosta španjolskog brenda tijekom svog vremena u kraljevskoj obitelji.

Kate je nosila crveni sako u još tri javne prilike, kako bi uputila svoje najbolje želje ragbi momčadi Red Roses England uoči utakmice 2022., tijekom posjeta Kopenhagenu 2022. i kako bi gledala Euro2020 Engleska protiv Njemačke, nogometna utakmica na Wembleyu 2021.

Njezina je kombinacija kao stvorena za sunčane jesenske dane: U jednom je outfitu spojila nekoliko trendova
Crno od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro! Interesantan detalj na čizmama posebno je cool
Visoke čizme i dalje su it; izdvojili smo najbolje komade iz ovosezonske ponude

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".